2777
2789
دختره خیلی سنش کمه هرچی پدرمادر بگنو قبول میکنه ولی معلومه ک پسر رو دوست داره

این زندگی زندگی نمیشه .بچس غلط کرد ازدواج کرد والا

یعنی چی اگه از همین الان بخوان پای این و اونو توزندگیشون باز کنن که واویلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عع بذار ب همسرم بگم حرف بزنه دقیق ببینه ها

نامزدش چند سالشه 

والا منم بخدا ۱۶ سالمه ولی خیلی محتاط عمل میکنم 

اصلا نمیذارم بقیه بفهمن دعوا کردیم( قبلاً ۱۵ سالم بود تازه ازدواج کرده بودم هیچی از زندگیم نمی‌دونستم الان قشنگ میفهمم نباید حرف هیچکس حتی مامانم روم تاثیر بذاره و هیچکس نباید تو زندگیم دخالت کنه) 

ولی حتما برادر شوهرت کاری کرده احتمالا به دختره بی توجهی کرده دختره دلش توجه میخواد

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

خیلی شرایط بدیه همسرم از گریه ی داداشش اونم اشکش دراومد منم ک کاری ازدستم برنمیاد گفتم بیام اینجا با ...

بله درسته حس انسان دوستانس و همسرت نگران بردارته ولی ۴روز دیگه که اشتی کردن همه تقصیرا نیوفتع گردن شما 

نامزدش چند سالشه والا منم بخدا ۱۶ سالمه ولی خیلی محتاط عمل میکنم اصلا نمیذارم بقیه بفهمن دعوا کردیم( ...

۱۶سالشه

انشالله همیشه درکنار هم شاد و خوشبخت باشید

🌱

بله درسته حس انسان دوستانس و همسرت نگران بردارته ولی ۴روز دیگه که اشتی کردن همه تقصیرا نیوفتع گردن ش ...

مرسی قشنگم از هشدارت،سعی میکنم بیشتر احتیاط کنم

🌱

مرسی قشنگم از هشدارت،سعی میکنم بیشتر احتیاط کنم

هر بحث و دعوایی با بردار یا پدر مادرش بشه شما دخالت نکن اونا خانواده اش هستن و قیدش رو نمیزنن شما بخای دخالت کنی همه شما رو مقصر می‌دونن این جور مواقع بیخیال باش خودشون مشکلشون رو حل کنن 

هر بحث و دعوایی با بردار یا پدر مادرش بشه شما دخالت نکن اونا خانواده اش هستن و قیدش رو نمیزنن شما بخ ...

ادم کم حرفیم دیروز هیچ حرفی نمیزدم مادرشون میگ توام بهش یچیزی بگو دیگه😶‍🌫️واقعا بحث عجیبیه خیلی استرس گرفتم

🌱