2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به حرف پدر و مادر دختر گوش بده و بایه بزرگتر و یه کادو و دسته گل بره خونشون و آشتی کنن...فرار چی ...

رفته گفته هرچی بگین قبوله اونا هم از خونه پرتش کردن بیرون 

مرد گنده اومد نشست زار زار گریه کرد بعدم رف بیرون جواب کسیو نمبده فقط بمن پیام داده بگو برن بیارنش تا منم بیام خونه

🌱

نه بابا مگه عهد دقیانوسهه اگه دختره واقعا میخوادش برادر شوهرتم میخوادش خونواده ها خیلیی جدی باید تصمیم بگیرن اگه دیدین خیلیی خونواده مقابل مصممه که دختر نده اون موقع یه فکر دیگه کنین شاید واقعا برادر شوهرک بهش توجه نمیکنه

به نظرم به شما و همسرت ربطی نداره مشکل خودشونه خودشون حل میکنن شمام چه حوصله ای داری دیگیر زندگی جار ...

خیلی شرایط بدیه همسرم از گریه ی داداشش اونم اشکش دراومد 

منم ک کاری ازدستم برنمیاد گفتم بیام اینجا باز شاید ی حرفی بگن راه چاره باشه

🌱

ببین شاید از کسی چیزی شنیدن دختره اینطوری کرده حالا چرا بیهوش شده

به نظرم علتشو بپرسین یا پسره یه حرکتی کرده یا از کسی حرفی شنیدن من دیدم تو اطرافمون ازاین اتفاقها پیش میاد