2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11937 بازدید | 231 پست
هی برمی‌داشتن😐😐😐مطمئنی درست میگی اینو ؟خب اگه اینجوری بود دختر شما هم می رفت برمی‌داشت میخورد الب ...

دخترم دستش نمی‌رسید موز برداره که خداروشکر چون خوششون نمیاد کسی به یخچال دست بزنه به من گفت که من نرفتم بردارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم دستش نمی‌رسید موز برداره که خداروشکر چون خوششون نمیاد کسی به یخچال دست بزنه به من گفت که من نر ...

منم مادر شوهرم خسیسه یکم میدونم چی میگی من بچه هامو یاد دادم خونه اون چیزی نخوان ولی خب بچه هستن بلخره پیش میاد متوجه نیستن زیاد سخت نگیر مهم نيست بچت نیازمند موز اونا نیستن که 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اه یاد خونه مامانبزرگم پدریم افتادم

پسر عمه هام رو صدا میکردن بهشون غذا میدادن

وقتی میومدن دور دهنشون کثیف بود خودشون زود میگفتن دهنتون رو پاک کنید

جلوی من🤦🤣

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

عزیزم بچه نباید نخورده باشه شاید ناخن خشک تر از همه و مادربزرگشم پیدا بشن

اصلا بچشون نخورده نیست استاتر گف ما همه تلاشمون و میکنیم و دوست نداریم بچمون حسرتی داشته باشه

و گفت که بچه های خواهر شوهرش جلو بچه اش هی موز برمیداشتن میخوردن بچه هم دلش خواسته و تبعیض و حس کرده که کاملا هم حق داره

کاش حداقل بفهمین قضیه چیه بعد نظر بدین انقدر زود قضاوت نکنین

الان خیلی باهاش حرف زدم و دعواش هم کردم گفت قول میدم دیگه رفتم خونشون دیگه هیچی نخوام من خودم اعصابم ...

به نظرم کاملا حق با بچه شما بوده از یه طرف فقط چهارسالشه و وقتی همه جلوش موز میخوردن مشخصه که دلش میخواسته به نظرم اصلا بحث موز نبوده بحث تبعیض بوده به خاطر تبعیض موز خواسته

خیلی هم بچه خوبی بوده که به شما گفته موز میخواد نه مادر و خاهرشوهرتون

این پیام هایی هم که میگن بچتو درست تربیت کن و.. ایناهم توجه نکن اینا حتی نفهمیدن قضیه چیه فقط همینطوری از اسم تاپیک فاز روشنفکری و مشاوره برداشتن

من پسرم ۱۹ ماهشه هر جا بریم میگه موژ موژ 😅عاااااااشق موز هست دخترت هم حتما خیلی دوست داره حالا یه دونه دیگه میدادن بهش چی میشد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چقدر نانجیبن و گدا اون بچه چه گناهی کرده اینا شدن فامیلاشما مادربزرگمون انقدر خوردنی میکرد تو حلقمون ...

حالا این به کنار ولی بعضی بچه ها وقتی میرن مهمونی انگار از قحطی اومدن چرا  

حالا این به کنار ولی بعضی بچه ها وقتی میرن مهمونی انگار از قحطی اومدن چرا

اونا هم بد تربیت شدن 

ولی خب آدم خونه پدربزرگ و مادربزرگش قطعا رفتار متفاوتی داره نسبت به فامیلای دیگه

یعنی احساس راحتی و صمیمیت داره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خانم ها چه خبره هی تربیت تربیت میکنید از استاتر مشخصه اروم و با ادب هست پس بچه اش هم بی ادب نیست مگه بچه برا یه خوراکی گریه کرد بی تربیت و بی ادب هست؟بهش میگن بهونه گیر اونم ۴ سالشه حالا شاید میلش کشیده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜