2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11910 بازدید | 231 پست
دخترم چشم و دل سیره هیچی براش کم نگذاشتیم خودم از رفتارش تعجب کردم نمی‌دونم چرا اینطوری کرد

عزیزم اینام زیاد شلوغش کردن بچه تا زیر ۷سال بهرحال این رفتارارو ممکنه ب هر علت بکنه بعدا باهاش صحبت کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم شک کردم واقعااا و نمیتونم باورکنم... حس میکنم دختر اسی موزشو خورده بعد بقیه هنوز سهمشونو نخو ...

بخدا دروغ نمیگم من اومدم راهنمایی بخوام که حق دارم ناراحت بشم یا نه وباید ماجرا رو کامل وراست توضیح بدم که جواب درست رو بگیرم 

تو خونه خودمون منظودمهخب شاید بچه دلش بخواد دوتا موز بخوره دلش نخواد مثلا ی موز یه چیز دیگه بخوره ای ...

عزیزم بچه تربیت رو از خونه یاد میگیره توخونه همچین رفتاری کنه تو مهمونی هم بلخره براش عادت میشه بچه تا وقتی کوچیک هست درکی نداره بیرون و خونه فرق داره منم به زور ب بجه ها تحمیل نمیکنم که بچه های من اکثرا میوه خیلی دوست دارن ازشون سوال میکنم مثلا خیلی میخواین همون رو میارم براشون زور که نمیکنم مثلا الان باید حتما موز یا سیب بخوری میگم موز خوردید امروز از بین بقیه میوه ها انتخاب کنید هر کسی عقیده خودشو داره من دوست دارم بچه هام قانع باشن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم بچه تربیت رو از خونه یاد میگیره توخونه همچین رفتاری کنه تو مهمونی هم بلخره براش عادت میشه بچه ...

بله عقیده شما محترم 

هرکس سلیقه ای داره 

هیچ کس نمیشه به دیگری تحمیل کنه

من عقیده ام اینه همچی میزارم بچه خودش اختیار داره و تصمیم میگیره چی بخوره نخوره این اصلا موردی نداره تو هیچ روانشناسی کودک اتفاقا شخصیت دادن به خود بچه ست

پسر من اتفاقا مهمونی میره کلا سمت خوردنی نمیره کلا بازیگوش  تو خونه هم میزاریم بازی بازی بخوره کم وزنیش جبران شه من از خدام درست و حسابی همچی بخوره سن حساسیه ..

مهمونیم بهرحال هرچی پذیرایی میشه ادم برمیداره چیز که نمیارن که برنمیداری بعد کلا فامیل ما برای خورد و خوراک یه سیستمیمم کلا حساب کتاب غذا و میوه رو نمیکنیم 

میچنیم هرکس هرچی خواست میخوره برا همینم زیادتر میزاریم همچی رو بهرحال یه بچه شکمش چقدر جا داده نهایت ی میوه دوبار خورد هیچ اتفاقی نمیوفته 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه خیر حق ندارید بچتون خیلی ندید بدید و نخور بار آوردین زشته ما با اینکه وضعمون هم خوب نبود ولی هیچو ...

شما تاپیک منو رو کامل خوندین ؟ که میگه بچه رو ندید بدید و نخورده بار آوردین ؟ ما هم نه پس انداز داریم نه چیزی ولی همیشه بهترین میوه بهترین خوراک رو داریم دارم میگم که خودم از رفتار دخترم شوکه شدم

میوه فروشی از خونمون دوره به شوهرم گفتم شب بخره بیاره ، خواهر شوهرم گفت چند کیلو خریدم میخوری گفتم ن ...

شاید فکر کردن شما صلاح نمیدونی به بچت بازم موز بدی نخواستن چیزی بگن دخالت کرده باشن. 

من خودمم بودم ممکن بود همچین حسی میگرفتم و برای اینکه تو کار مادر دخالت نکنم به بچه نمیگفتم بیا بازم بهت موز بدم. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

شما تاپیک منو رو کامل خوندین ؟ که میگه بچه رو ندید بدید و نخورده بار آوردین ؟ ما هم نه پس انداز داری ...

شاید از قبل یه حسی مثل تبعیض ریز گرفته دخترتون ،موز بهونه شده؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

حالا چرا با من دعوا داری.؟اینحا همچین موز موز میکنن انگار یه بچه ی ۴ ساله چه درخواست عجیبی داشته.بعد ...

عزیزم لطفا بحث نکنید من جوابم رو گرفتم و همه نظرات رو خوندم ممنونم از نظراتتون

جدا از موضوع مادرشوهر یعنی تو خونه خودتون بچتون موز چندتا بخواد نمیدید من خودم زورکی به بچه ام همچی ...

منم به بچه زیاد خوراکی و غذا و اینجور چیزا میدم نمی‌دونم کارم درسته یا نه 

بخدا دروغ نمیگم من اومدم راهنمایی بخوام که حق دارم ناراحت بشم یا نه وباید ماجرا رو کامل وراست توضیح ...

فدای سرت عزیزم، همون بهتر که ندادن و میتونی همینو چماق کنی بزنی تو سر شوهرت که خونوادت به بچتم اهمیت ندادن... تن گل دخترت سلامت باشه، این ادمای بیشعور و گشنه لیاقت ناراحتیتو ندارن خودشونو شخصیتشونو نشون دادند

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

فدای سرت عزیزم، همون بهتر که ندادن و میتونی همینو چماق کنی بزنی تو سر شوهرت که خونوادت به بچتم اهمیت ...

ممنونم عزیزم بابت پیام قشنگت نمیدونی چقدر حالمو خوب کرد 😘

دقیقا میگه بقیه هی برمیداشتن میخوردن بعد دختر من گریه می‌کرد اگه این جمله واقعی باشه دید اون یکی ها ...

کلا خوششون نمیاد کسی یخچالشون باز کنه به بچه های خواهر شوهرم هم با اخم نگاه میکرد ولی نمیتونست حرفی بزنه چون خواهر شوهرم خیلی براشون خرید می‌کنه میوه هم خودش خریده بود دخترم اومد بهم مامان موز می‌خوام بیا از یخچال بردار که من خجالت کشیدم گفتم خودم برات میخرم بریم خونمون فکر کنم داریم بهت میدم که دخترم شروع کرد به جیغ کشیدن ، اگر مادرشوهرت همچین آدمی نیس قدرش رو بدون ، به قرآن قسم میخورم بچه جاریم بخاطر اینکه یخچال مادر شوهرم باز کرد تا میوه برداره مادر شوهرم بچه رو زد که جاریم یه مدت با خانواده شوهرم بخاطر اینکه با بچه اش بدرفتاری شده بود قهر بود