2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 231 پست
خانواده شوهرم چون خواهر شوهرم براشون خرید می‌کنه جرعت ندارن به بچه هاش بگن نخور ولی کلا بین نوه ها ف ...

چ ندید بدیدند آه

خانواده همسر منم دقیقا همینننن. و بشدت هم فرق میذارن. بااینکه خسیس هستن. برای دخترو نوه دختری وداماد سنگ تموم میذارن.  منم بقول شما میرم خونشون تعارف میزننن نمیخورم اصلا.  آفرین نخورشماهم چیزی ک چشم آنقدر دنبالش. اه،،، چقدر آدمای خسیسسسس. تنفرانگیزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه خودشون هم گریه کنه باید بهش موز بده ؟یعنی میده؟یا چون خونه مادر شوهر بوده همچین انتظاری داشت ...

جدا از موضوع مادرشوهر یعنی تو خونه خودتون بچتون موز چندتا بخواد نمیدید من خودم زورکی به بچه ام همچی میدم چندتا چندتا مادر دلش میخواد بچه اش رشد کنه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ولی من بچه هامو یه جوری بار آوردم به حق خودشون قانع باشن تو خونه خودمون هم اگه بیشتر از حقشون بخوان ...

بله عزیزم در آخر گفتم که رو تربیت بچه کار کنن.

اینکه جواب بچه رو نمیداده و خودش رو به نشنیدن میزده زشت بوده. میتونست بگه مثلا اونایی که تو یخچاله سهم بابای فلانی و مثلا عمه هست شما سهمت رو خوردی. کلا همه تو این جریان رفتارشون مشکل داره.

جدا از موضوع مادرشوهر یعنی تو خونه خودتون بچتون موز چندتا بخواد نمیدید من خودم زورکی به بچه ام همچی ...

من همه چی میدم ولی نه دوتا دوتا از هر میوه ای یکی یا دوتا میدم دلیلی نداره دوتا موز یه جا بخوره یدونه موز میدم سیب میدم نارنگی آب پرتقال گیوی خیار  مونده به هر فصل ما میوه زیاد میخریم از هر نوعی ولی من از هر کدوم یکی دوتا بیشتر نمیدم بهشون من اعتقاد دارم بچه باید به حقش قانع باشه اینجوری تربیت بچه .بچه به کنار از رشد جسمانی به تربیت رشد عقلانی هم نیاز داره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب عزیزم شاید به تعداد موز خریده بودم و نفری یکی بود!!!! چرا همیشه فقط از بقیه طلبکارین و فکر میکنید ...

از کسی طلبکار نیستم اونجا چیزی هم نگفتم فقط دلم گرفته بود اومدم دردودل کنم آروم بشم 

این تیکه رو من باورم تشد حس کردم استارتر خودش اضافه کرد به داستان که حق رو به اونا ندیم وگرنه طرف مگ ...

بخدا قسم دروغ نگفتم چه دلیلی داره دروغ بگم ؟ گفتم خانواده شوهرم دمدمی مزاج هستن یا خیلی مهربون میشن. یا خیلی بدمیشن اصلا حد وسط ندارن این از اون روزها بود که بد بودن 

خانوم ب بچت یاد بده هرجا چیزی دید ک دلش خواست بیاد از شما تقاضای خریدشو بکنه.. و هر چی هم خواست براش بخر بخوره.. نخورده بارش نیار.. بزار چشم و دل سیر بزرگ بشه.. من دخترم سه سالشه بهش یاد دادم هرجا دیدی یکی چیزی میخوره ک تو دلت میخاد بیا ب خودم بگو برات بخرم.. الان بیرون اگه کسی چیزی بهش تعارف هم بکنه نمیگیره.. ولی من ب جاش هر چی بخادو میخرم ک چشمش نمونه دنبال چیزی.. بچه ها نفسشون کامل نیس ک چیزیو ببینن و بتونن تحملم بکنن.. 

من همه چی میدم ولی نه دوتا دوتا از هر میوه ای یکی یا دوتا میدم دلیلی نداره دوتا موز یه جا بخوره یدون ...

تو خونه خودمون منظودمه

خب شاید بچه دلش بخواد دوتا موز بخوره دلش نخواد مثلا ی موز یه چیز دیگه بخوره این دیگه میل بجه ست چیز غیر مفیدیم نیست پفک چیپس نیست که منع کرد...

از دید من دخالت تو خوردن اندازه میوه و نوع میوه واقعا برا بچه درست نیست یه جور کنترل گری و کمال گرایی هست ما انسان داریم بزرگ میکنیم نه ربات..

تربیت عقلانی درسته اما نه تو همچین مواردی توی خونه خودمون

بشخصه کلی خوراکی میچینم رو میز پسرم اختیار داره هرچقدر و هر تعداد میخواد بخوره بیشترم بخوره خداروشکر میکنم یکم وزن بگیره و قد بکشه دیگه نمیشینم بالاسرش کنترل کنم ی موز بخور یه فلان بخور چه کاریه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حدس منم همینه شاید به تعداد خریده بودن دختر اسی سهمشو زودتر خوردهدست بقیه دیده گفته بازم میخوامادمای ...

واسه همه نوه ها خسیسه فرق نمیذارن ولی چون خواهر شوهرم خودش خریده بود نمیتونه چیزی بگه حرف بزنه خواهر شوهرم میگه خودم پولش دادم 

بله عزیزم در آخر گفتم که رو تربیت بچه کار کنن.اینکه جواب بچه رو نمیداده و خودش رو به نشنیدن میزده زش ...

اونا هم مشکل دارن نمیگم مشکل ندار هستن ادم ببینه بین نوه ها فرق گذاشته میشه اصولا ناراحت میشه تو اون لحظه من یادمه مادر شوهرم به دختر خواهر شوهرم گفت پول بدم برو برا خودت بستنی بخر خواهر شوهرم یه سالی میشه فوت شده ناراحت نشدم برا بجه های من نگفت چون خواهر شوهرم فوت شده  به دخترش توجه نشون میدن مثلا ولی اونجا ناراحت شدم که مادر شوهرم برگشت به پسر اون یکی خواهر شوهرم هم گفت برید باهم بخرید بخورید بیاید به بجه های من حتی تعارف هم نکرد من ناراحت نمیشم یعنی ؟؟؟ولی خب طبق شناختی که ازشون پیدا کردم سعی کردم توقع خودمو از اونا بیارم پایین چون جز اذیت خودم هیچ سودی نداره شکر خدا بچه های من پدرشون هیج کم کاستی نداره که بچه های من نیاز به بستنی مادر شوهرم داشته باشه خودم براشون میخرم اگه قرار بود توقع بکنم از اونا فقط خودم اذیت میشم همین 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره