2777
2789

تو مدرسه بجز دینی که واسه همه هست

برای ما یه کتاب جدا هم هست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دینی مختص خودشون دارن. برای اقلیت های دینی هم کتاب الاهیات مخصوص داره.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

ینی دینی هم می‌خونید و امتحان میدید ؟اجباری

کتاب دینی اصلی خیلی از درس هاش همگانیه

فقط چندتا درسش مخصوص ما نیست

که بجای اون  کتاب ضمیمه رو ما داریم

تو امتحاناتم فقط از کتاب اصلی میاد

چون ما شیعه و سنی با هم درس میخونیم

سوالات یکیه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

کتاب دینی اصلی خیلی از درس هاش همگانیهفقط چندتا درسش مخصوص ما نیستکه بجای اون کتاب ضمیمه رو ما داری ...

آها ممنون .آخه مثلاً درس مربوط به قدیر خم رو شما نباید داشته باشید اما کتاب دینی داره 

اتباع مدارسشون یکیه مگر اینکه مدرسه خصوصی باشه اجازه ندن 

اونا که ایرانین دیگه الله اکبر چه چیزایی میپرسین!

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

آها ممنون .آخه مثلاً درس مربوط به قدیر خم رو شما نباید داشته باشید اما کتاب دینی داره

اونو برای ما درس نمیدادن

و نمیدن

ما سر اون درس ها کتاب ضمیمه مون شروع میشد

تو امتحاناتم نمیاد و نمیومد

اتباع مدارسشون یکیه مگر اینکه مدرسه خصوصی باشه اجازه ندن اونا که ایرانین دیگه الله اکبر چه چیزایی می ...

کار به ایرانی و خارجی ندارم آخه بعضی درسها و مطالب رو قبول ندارن طبیعتا میخاستم بدونم باید حتما بخونن یا چی که متوجه شدم کتاب جدا هم دارن

کار به ایرانی و خارجی ندارم آخه بعضی درسها و مطالب رو قبول ندارن طبیعتا میخاستم بدونم باید حتما بخون ...

فقط مذهب متفاوته پس به‌طبع دینی هاشونم فرق میکنه 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

خب ینی اکثر کلاستون اهل تسنن بودن اینطوری

خب به اونایی که شیعه بودن که درس میدادن

ماهایی که سنی بودیم ضمیمه مون شروع میشد

اینجوری نبود که واسه هیچکس درس ندن

خب به اونایی که شیعه بودن که درس میدادنماهایی که سنی بودیم ضمیمه مون شروع میشداینجوری نبود که واسه ه ...

ینی در هر صورت سر کلاس باید میموندید و گوش می‌دادی اره؟:) ببخشید خیلی سوال پرسیدم آخه وسواس دارم خخ