2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11933 بازدید | 231 پست
خیلی خجالت کشیدم

خجالت نداره عزیزم ... بچه اسمش روش هست بچه نمیفهمه بعدم میبینی خب همون لحظه دوست داره دوتا بخوره آر یه چیزی مگه مشکلی هست ..

حالا موز زیاد بود یا کم ؟؟؟

من اگه دخترم یه چیز بخواد بهش میگم نه مامان خونه خودمون ولی بازم گریه کنه خودم برمیدارم میدمش اونم خونه مادرشوهر یا خانواده شوهر ...خب بچه هست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بنظرم ناراحتی نداره مگر اینکه به بچه های خواهر شوهرت بیشتر از یدونه میداد که من بازم اینجور پواقع ناراحت نمیشم چون نزدیک چندین ساله توقعم رو از همه افراد زندگیم بجز همسرم به صفر رسوندم به آرامش درونی رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرمن ب بچه خواهرشوهرم. ده تاهم بخوره. باز باجون ودل براش میارن ب بچه من اصلا تعارف ی دونه هم نمیکنن خداروشکر بچه م بشددددت چشم ودل سیر. اصلا اونجا میره لب ب چیزی نمیزنه.   اونا کارشون خوب نبوده ولی کار دختر شما هم رومخ. بدم میاد بچه هایی ک جایی میرن برای خوراکی گریه میکنن.  سهمش و خورده دیگه،، بهش یاد بده جایی میره چشم ودل سیر باشه

دقیقا خونه یکی بودم همچین موقعیتی پیش اومد 

میدونستم صاحب خونه نداره

وقتی از خونه طرف بیرون رفتن صاحب خونه تا شب حالش گرفته بود که شرمنده شده

می‌دونم بچست ولی بنظرم می‌تونستی بهتر اوضاعو‌ مدیریت کنی 

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

رفتار اونا به عنوان یه بزرگسال درست نبوده، ولی رفتار بچه شما هم درست نیست. اگه رویه اش بشه همه جا ای ...

دوتا بچه ها جلوش هی موز میخوردن ولی به این یکی دادن دیگه بیشتر بهش ندادن

من کاملا بچه رو بی تقصیر میدونم. 

بچه تحملش کمه طاقت نداره. 

مخصوصا که ببینه اونا میخورن ولی به این توجه نمیکنن احتمالا دختر اسی بیشتر بخاطر رفتار اونا اذیت شده. بچه ها تبعیض رو میفهمن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

اگر اینطوری بوده اونا هی برداشتن حق داری ناراحت بشی فک کردم سهم هرکدومو داده 

وقتی خداروشکر خودتون دارید و محتاج میوه اونا نیستین اصلا فکرشو نکن

بچت چند سالشه ؟

باید یاد بگیره مهمونی مثل خونه خود آدم نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

خب پس بازم بوده اونا دوباره برمیداشتن می‌خوردن بچه شماهم پیش بچه ها بهش مزه داده و خواسته اونا میخورن بازم بخوره می‌گفتی یدونه هم به بچه بدید یا خودت بهش میدادی موزه دیگه ارزشی نداره که الان از موز فراوون تر نداریم انقدر که تو محله ما تو مغازه و وانتی موز هست نارنگی و پرتقال نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه والا مادرشوهر من خیلی بدش میاد مهمون خونشون خوراکی یا میوه بیشتر از یه دونه بخوره

اوه اوه چه کولیه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

به نظرم زیادی حساسین خوب شاید نداشتن دختر شما سهمش خورده بوده

خواهر شوهرم گفت ارزون بود چند کیلو خریدم بچه های خواهر شوهرم هی یخچال رو باز میکردن میخوردن 

دوتا بچه ها جلوش هی موز میخوردن ولی به این یکی دادن دیگه بیشتر بهش ندادنمن کاملا بچه رو بی تقصیر مید ...

بله، رفتار همه اونجا غلط بوده. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه حالیش میشه مگه آدم نیست؟! بچه های من از همون سنی که حرف زدن و حرف من حالیشون میشد یاد گرفتن خونه ...

ببینید شخصیتا باهم خیلی فرق میکنن هر پنج انگشت ک مثل هم نیستن بعدم بچه از کی باید مثل بزرگترا رفتار کنه اینم دلش خاسته یهو شروع کرده ب گریه کردن باید بگیرم همونجا یه فصل کتکش بزنم یا بشینم سه ساعت پند بدم بهش پس کی بچگی کنه