2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8411 بازدید | 199 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کم بوده و نداشتن اگر جلو چشم شما داشتن شاید مثلا ب تعداد خریدن گذاشتن برا بقیه اعضای خانواده ادم خونه خودش هر چی بخوره ده تا بخوره عیب نداره دلش خواسته خونشه پول خودشه ولی خونه مردم فرق داره باید ب نظرم کنترل کرد بچه رو 

شاید بهتر باشه اضافه بر چیزی ک باید میخوان بگیم حالا بزار رفتیم خونه میخوری بسه و حواسشو پرت کرد اینجا مادر بزرگ بود ی درجه دور تر خب زشت بود 

هر چند من کسی خونه ام چیزی بخواد و باشه حتما میدم بهش چند تاش فرق نداره حتی اگر خوشم نیاد از اون رفتارش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

خوب با ازشون میخواستی و میگرفتی یا میرفتی از یخچال بر میداشتی .خونه غریبه که نبود .برای نوه اشون میخواستی 

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

پس بچه دیده اونا دوباره خوردن به خاطر همین گریه کرده خواسته .خیلی کارشون زشت بوده

بچه اس ک حرف حالیش نمیشه من برادرزادم خونه خودشون صبحونه میخوره میاد خونه ما میبینه سفره پهنه بگو بخ ...

بچه حالیش میشه مگه آدم نیست؟! بچه های من از همون سنی که حرف زدن و حرف من حالیشون میشد یاد گرفتن خونه کسی برای هیچ خوراکی درخواست نکنن. تا الان هم همینطورن.چه معنی داره برای یه موز وایسته به عربده و اشک ریختن؟ 

شاید نداشتن 

جوری تربیتش کن به سهمش قانع باشه سهمش یدونه بود خورد،  این میشه عادت فردا به جای موز تو محیط کار جایگاه بقیه رو میخواد چشم و دلش سیر نمیشه چشمش به دست بقیه اس که هرچی داره رو ازشون بگیره قبله خوردن باید بگی که سهمت یدونه اس دیگه نداریم 

چقدر نانجیبن و گدا اون بچه چه گناهی کرده اینا شدن فامیلاشما مادربزرگمون انقدر خوردنی میکرد تو حلقمون ...

نه والا مادرشوهر من خیلی بدش میاد مهمون خونشون خوراکی یا میوه بیشتر از یه دونه بخوره