2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 231 پست
بهتر که نگفته و خودشو کوچیک نکردهعزت نفس خودشو حفظ کردهاونا کر نبودن خودشون گریه بچه رو میشنیدن ولی ...

اونا هم میدونستن که ایشون درخواست نمیکنه به روی خودشون نمیاوردن شاید منم بودم نمی گفتم روم نمیشد و به قول شما عزت نفسم اجازه نمیده نهایت میگم بیا بریم خودم برات بخرم ولی گاهی لازمه مثل خودشون پررو باشی حساب کار دستشون بیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یاد فیلم نوروز رنگی افتادم موز هم همون خیاره فقط این زرده اون سبز 😁

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم این رفتار همیشگی دخترتون بوده یا فقط اینبار اینطوری بود

ولی اگر همیشگیه به خاطر ارامش خودتون بهش یاد بدید هرکسی یه سهمی داره و باید بهش قانع باشه

مادر من یه اشتباهی کرد اینکه همیشه سهم خودشو میداد برادرم

ولی کاااش اینکارو نمیکرد کاش میزاشت بچه کریه کنه ولی اینکار رو نمیکرد الان که بزرگتر شده خیلی حریص و طمعکار شده و خود مامانم اذیت میشه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

من اگه توی بچگیم همچین حرکتی میکردم مامانم وقتی برمیگشتیم خونه، توی حیاط چالم میکرد...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
خواهر شوهرم گفت ارزون بود چند کیلو خریدم بچه های خواهر شوهرم هی یخچال رو باز میکردن میخوردن

خوب پس دختر شما هم میرفت یا بهش میگفتی اینجا خونه مامان جونه اجازه بگیر برای خودت بردار 

اگر شما مستقیم حرف نزنی که بقیه نمیفهمن شاید فکر کردن نمیخوای بهش بدی غیر مستقیم گفتی انتظار تعارف داشتی خوب مستقیم میگفتی دختر ناراحتی نداره

نه والا مادرشوهر من خیلی بدش میاد مهمون خونشون خوراکی یا میوه بیشتر از یه دونه بخوره

تو که میشناسی دیگه چرا موندی؟!همون اول گریه دخترت باید برمیگشتی خونه خودت ...نمیدونم بچت چقدر میره اونجا ولی محدودترش کن

اونا هم میدونستن که ایشون درخواست نمیکنه به روی خودشون نمیاوردن شاید منم بودم نمی گفتم روم نمیشد و ب ...

خب اسی نگفت

اونا دلشون برا نوه شون نسوخت؟

ولی اینکه باید مثل خودشون پررو باشی رو قبول دارم. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

شاید نداشتن تو یخچال من بودم همون لحظه که گریه کرد با بچم میرفتم بیرون موز میخریدم بعدش میبردم یدونه ...

میوه فروشی از خونمون دوره به شوهرم گفتم شب بخره بیاره ، خواهر شوهرم گفت چند کیلو خریدم میخوری گفتم نه ممنون تازه ناهار خوردم به دخترم یه دونه داد بقیش گذاشت یخچال ، شاید هم توقع من زیادیه نمیدونم

نوشته بچه های خواهرشوهر هی میرفتن از یخچال موز برمیداشتن جلوی دخترش میخوردن فقط یکی به اون دادن و دی ...

اع خب پس این فرق داره خب اینجا حق با استارتره

منم یادمه بچه بودم رفتم خونه یکی از فامیلامون و دخترش کلی شکلات برمیداشت ولی نمیزاشت به من بدن این خاطره هنوز تو ذهنمه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

نوشته بچه های خواهرشوهر هی میرفتن از یخچال موز برمیداشتن جلوی دخترش میخوردن فقط یکی به اون دادن و دی ...

این تیکه رو من باورم تشد 

حس کردم استارتر خودش اضافه کرد به داستان که حق رو به اونا ندیم 

وگرنه طرف مگه یزیده بقیه بچه ها  بخورن هر چقدر خواستن بعد یه بچه دقیقا همونجا اینقدر گریه کنه زجه بزنه 

بهش بگن مادرتو اذیت نکن ؟

فیلم هندیه مگه ؟