تو خونه راحت لم میدم یا دراز میکشم ولی وقتی میرم مهمون یا کسی میاد خونه مون صاف که میشینم رو مبل و صندلی بعد از یه ساعت دیگه به سختی میتونم بشینم و کمردرد و پادرد و سردرد و فشار و… و از اونجایی که مهمونی هامون ۴-۵ ساعت اینا میشه بعدش بدنم کوفته میشه تا چند روز😢شما هم مثل منین؟راه حلی دارین برا این مشکلم؟خیلی اذیتم،بخاطر این قضیه تا حد امکان مهمونی هارو میپیچونم که نرم ولی وقتی کسی خونه مون مهمون میاد مجبورم حضور داشته باشم😢
نه بابا ولی الان کس نمیره مهمونی زیاد اون قدیما بود خونه مرو خالی میشد
اخه دیگه سالی یکی دو بارم با هرکدوم از دوست و فامیل بخوای بری بیای زیاد میشه دیگه، من خودم اصلا مهمونی دوس ندارم بخاطر خانواده ام مجبورم،البته یکی دو ساعته اوکیه ولی از اونجایی که دلشون نمیاد پاشن طول میکشه حتی ۶-۷ ساعت رکورد میزنن😂
عزیزمم🥲منم یه مدت پانیک هم میشدم،بخاطر همین اصرار نمیکنم به کسی
من اینجوری نبودم ادمای سمی حالمو بد کردن از همشون فراری ام بخدا همش مشکل سازی برام ادمم که سنگ نیز تتحمل تحمل تا اینجوری خودشو نشون داد .خوشگلم اینم این تجربه رو از من یاد بگیر با آدمای سمی حتی سلام نکن حتی سلام در این حد
من اینجوری نبودم ادمای سمی حالمو بد کردن از همشون فراری ام بخدا همش مشکل سازی برام ادمم که سنگ نیز ت ...
اره درسته کاملا درک میکنم ، آدم یه مدت که هی تحمل میکنه اون فشار های عصبی یهو حمله عصبی میشه پانیک میشه ولی درمان داره ،خداروشکر من خوب شدم بدون دارو و فقط با تغییر رفتارام