2777
2789
عنوان

شما هم مهمون میرید یا مهمون میاد بعدش بدن درد میگیرین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 36 پست
مشخصههمش لم دادی تو خونه یا باشگاه برو یا ورزشو شروع کن دراز نکش حتی وقتی تنهایی

نه عزیزم همیشه لم نمیدم😁مدل نشستنم لم دادنی بود ، وگرنه هر روز کلی کار خونه انجام میدم

نمیدونم والا من کمرم درد میگیره مخصوصا از ادمایی که دارن عیبتم میکنن پچ پچ خوشمم نمیاد کمرو بهونه می ...

اره انرژی آدما هم تاثیر داره👌کار خوبی میکنی ،خونه کسی خسته بشی چیکار میکنی؟ اونجا گه نمیشه جایی رفت استراحت کرد 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره انرژی آدما هم تاثیر داره👌کار خوبی میکنی ،خونه کسی خسته بشی چیکار میکنی؟ اونجا گه نمیشه جایی رفت ...

پا میشم هی راه میرم نمیتونم بشینم دراز نمیتونم بکشم زشته دیگه ولی اگه راحت باسم ساید بگم یه لحطه من دراز بکشم شما حرف بزن اینجوری 

پا میشم هی راه میرم نمیتونم بشینم دراز نمیتونم بکشم زشته دیگه ولی اگه راحت باسم ساید بگم یه لحطه من ...

اره امان از این رودروایسی ها🥲آدم هی معذب میشه که زشت نباشه

نه بابا ولی الان کس نمیره مهمونی زیاد اون قدیما بود خونه مرو خالی میشد

اخه دیگه سالی یکی دو بارم با هرکدوم از دوست و فامیل بخوای بری بیای زیاد میشه دیگه، من خودم اصلا مهمونی دوس ندارم بخاطر خانواده ام مجبورم،البته یکی دو ساعته اوکیه ولی از اونجایی که دلشون نمیاد پاشن طول میکشه حتی ۶-۷ ساعت رکورد میزنن😂 

اخه دیگه سالی یکی دو بارم با هرکدوم از دوست و فامیل بخوای بری بیای زیاد میشه دیگه، من خودم اصلا مهمو ...

بدم میاد از این مهمونا پا نمیشن ناهارتونو خوردین چایی و کیک خوردین پاشین برین تو این گرونی 

بدم میاد از این مهمونا پا نمیشن ناهارتونو خوردین چایی و کیک خوردین پاشین برین تو این گرونی

اره واقعا،کاش یه فرهنگ سازی بشه بیشتر از دو ساعت خونه کسی نمونن

عزیزمم🥲منم یه مدت پانیک هم میشدم،بخاطر همین اصرار نمیکنم به کسی

من اینجوری نبودم ادمای سمی حالمو بد کردن از همشون فراری ام بخدا همش مشکل سازی برام ادمم که سنگ نیز تتحمل تحمل تا اینجوری خودشو نشون داد .خوشگلم اینم این تجربه رو از من یاد بگیر با آدمای سمی حتی سلام نکن حتی سلام در این حد

من اینجوری نبودم ادمای سمی حالمو بد کردن از همشون فراری ام بخدا همش مشکل سازی برام ادمم که سنگ نیز ت ...

اره درسته کاملا درک میکنم ، آدم یه مدت که هی تحمل میکنه اون فشار های عصبی یهو حمله عصبی میشه پانیک میشه ولی درمان داره ،خداروشکر من خوب شدم بدون دارو و فقط با تغییر رفتارام

اره درسته کاملا درک میکنم ، آدم یه مدت که هی تحمل میکنه اون فشار های عصبی یهو حمله عصبی میشه پانیک م ...

من تازه کات کردم با آدمای سمی دوروز با قران و نماز ارومم باز اتفاقای بد میاد تو زندگی پانیک دوباره شروع میشه 

من تازه کات کردم با آدمای سمی دوروز با قران و نماز ارومم باز اتفاقای بد میاد تو زندگی پانیک دوباره ش ...

خوب طبیعیه یکی دو ماه به خودت فرصت بده یکم بهتر بشی بعد روی خودت کار کن،حتما خوب میشه نیاز به زمان داری