2777
2789
عنوان

چطور یه درس حسابی به شوهرم بدم

140 بازدید | 7 پست

امروز گفتم صدای گوشیتو کم کن گفت میزنمت خفه شو  گفتم هیچ گوهی نمیتونی بخوری عین وحشیا بهم حمله کرد  خانواده م حمایت گر نیستن خانواده دارم اما بی کسم میخوام یه جوری تلافی کنم حالشو بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بی محلی کنم آتیش میگیره البته که بابد ببینی از چه چیزی عذاب میبره اونو روش پیاده کنی اگه عشق غذاس ،غذات رو بد بپز اگه عشق تمیزیه خونه رو شلخته کن ،اگه عاشق توجه بی توجهی کن خیلی چیزا هست 

اگه شوهرت خیلی وحشیه باهاش دهن به دهن نشو

بخصوص اینکه خونوادت مثل خونواده من حمایتگر نیستن....

ولی میتونی موقعی که نیاز به تمرکز داره صدای گوشیتو بالا ببری بهت گفت صداشو بیار پایین

دقیقا حرف خودشو تکرار کنی بگی بلند میشم میزنمت خفه شو....

البته بستگی به جنبه شوهرت داره

چرا اینطوری با هم حرف میزنین؟ انتظار دارین بچه تون چی یاد بگیره؟

منم به صدا حساسم ولی چه به شوهرم چه هرکی بخوام بگم میگم ببخشید میشه لطفا صدای گوشیتو یه کم کمتر کنی؟ حتی چند بار شده توی مترو غریبه داشته با گوشیش اینستا نگاه میکرده و صدای بلند با احترام گفتم ببخشید هندزفری همراهتون نیست؟ گفته ئه ببخشید حواسم نبود صداش مزاحمه کم کرده.

اگه کسی توهین کنه فقط با سکوت و چشمای گشاد نگاهش میکنم و میگم مگه من توهین کردم که اینطوری جواب میدی؟ و در نهایت بحث رو ادامه نمیدم که توهین بیشتر نشه شاید اون لحظه طرف از جای دیگه دلش پره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!