2777
2789
عنوان

خانمای عزیز سوال در مورد رنگ مو

16 بازدید | 6 پست
من هر دفه موهامو مشکی رنگ میکنم بعد از یک مدت ساقه ی موهام به قرمزی بدرنگ میزنه، شما چه رنگ مشکی رو پیشنهاد میدین که دوام داشته باشه و رنگش نپره
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سفید نداره عزیزم ولی بعد از یکی دوبار شستن میره رنگش
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
ببخشید سرعت واقعا بده، بله مش داره موهام
عزیزم اول مشکی رو بدون اکسیدان بزار بعد 20 دقیقه با اکسیدان 6 بزار از رنگ نوول هم استفاده کن
همه چیز درباره زیبایی ات بانو جان  https://www.ninisite.com/discussion/topic/327758/همه-چیز-در-مورد-گریم-و-میکاپ?page=1