2777
2789
عنوان

نامزدم گفت تو عقب مونده ای که با این سن هنوز وکیل نشدی🥲🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به سرشاهده من دانشگاهمو ۵ ترمه تموم کردم، هم ورودی های من تازه امسال لیسانس گرفتن... ولی یکم تنب ...

نه بابا غلط میکنن حسودن بعضیا من جای تو بودم فقط مینشستم میخوندم که همه رو کم بیارم ینی با قدرت میخوندم با همسرمم صحبت میکردم قانش میکردم اره من بیشمار دیدم مخصوصا برای ازمون استخدامی واقعا برات بی اهمیت باشه ی بار و نکنی هدفتو تا اخر حسرت نخوری وکیلی هم خیلی پرستیز داره

نه بابا غلط میکنن حسودن بعضیا من جای تو بودم فقط مینشستم میخوندم که همه رو کم بیارم ینی با قدرت میخو ...

عزیزم قبول دارم کم کاری کردمـ.... 

به خودم قول شرف دادم قبولی ۴٠۵ باشم... 

ولی یجوری گفت(خلاصه حرفارو نوشتم) غرورم شکست. 

دختر خالش توی ۲۷ سالگی با سهمیه ایثارگری ۲۵ درصد تازه دراومده. 

میگه چطور بهشون بگم توی عقب مومده هنوزم داری ازمون میدی

دیپلمه و تو شرکت ایران خودرو کارگره

از همین حرفی ک بهت زده مشخص بود تحصیلات اکادمیک نداره و بهت حسودی میکنه

مردای اینشکلی اطرافم زیاده متاسفانه مردای ایرانی😄

اصلا دوست ندارن و میترسن ک زنشون پیشرفت کنه مستقل بشه 

در واقع یه نفرو میخوان ک ب نوعی اویزون و لنگشون باشه 

این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا

اسی عقد کردین یا قبل عقدین؟

کاش از این جدا شی

این مرد از عمد میگه این حرفا رو تا اعتماد به نفس تو رو ازت بگیره تا تو ناامید شی و ازمون وکالت ندی چون فکر میکنه وقتی خودش کارگره زنش وکیل بشه براش بد میشه زنش ازش حرف شنوی نخواهد داشت یا زنش دنبال مرد هم سطح خودش میره یا دیگران تحقیرش میکنن که این قدر از زنش پایین تره یا فکرای دیگه ای میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی عقد کردین یا قبل عقدین؟کاش از این جدا شیاین مرد از عمد میگه این حرفا رو تا اعتماد به نفس تو رو ا ...

نه عقدم🥺💔... 

دقیقا غیر مستقیم فهمیدم همکاراش پرش می کنند. 

میگه فردا وکیل شی هر غلطی دوست داشته باشی میکنی، چون پول دستت میاد بی صاحاب و خودسر میشی

و... 

نه عقدم🥺💔... دقیقا غیر مستقیم فهمیدم همکاراش پرش می کنند. میگه فردا وکیل شی هر غلطی دوست داشته باش ...

یه چیزی میپرسم ناراحت نشی 

چرا با این ازدواج کردی تو که وکیلی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏