الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا به سرشاهده من دانشگاهمو ۵ ترمه تموم کردم، هم ورودی های من تازه امسال لیسانس گرفتن... ولی یکم تنب ...
نه بابا غلط میکنن حسودن بعضیا من جای تو بودم فقط مینشستم میخوندم که همه رو کم بیارم ینی با قدرت میخوندم با همسرمم صحبت میکردم قانش میکردم اره من بیشمار دیدم مخصوصا برای ازمون استخدامی واقعا برات بی اهمیت باشه ی بار و نکنی هدفتو تا اخر حسرت نخوری وکیلی هم خیلی پرستیز داره
این مرد از عمد میگه این حرفا رو تا اعتماد به نفس تو رو ازت بگیره تا تو ناامید شی و ازمون وکالت ندی چون فکر میکنه وقتی خودش کارگره زنش وکیل بشه براش بد میشه زنش ازش حرف شنوی نخواهد داشت یا زنش دنبال مرد هم سطح خودش میره یا دیگران تحقیرش میکنن که این قدر از زنش پایین تره یا فکرای دیگه ای میکنه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
نه عقدم🥺💔... دقیقا غیر مستقیم فهمیدم همکاراش پرش می کنند. میگه فردا وکیل شی هر غلطی دوست داشته باش ...
یه چیزی میپرسم ناراحت نشی
چرا با این ازدواج کردی تو که وکیلی؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏