2777
2789
عنوان

نامزدم گفت تو عقب مونده ای که با این سن هنوز وکیل نشدی🥲🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گو میخوره کی گفته اصن عزیزم هیچ وقت دیر نیست والا تو خیلییییییییییییی خوبی من 35 ساله دیدم داره برای ...

خدا شاهده سال پیش رفتم سر آزمون زن و مرد های ۴٠ ساله هم دیدم که دارن آزمون میدن... 

خیلی روحیمو خراب کرد، قلبم بدجور شکست. 

میگه با این سن روت میشه دوباره ازمون بدی؟! 

الان فامیل میگن زنش اسکله ۲ ساله ازمون میده قبول نمیشه

خیلی زشت گفت حالا خودش چیکارس

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چه بی ادب . اجازه نده باهات بد حرف بزنه دخترخاله من ۳۳ سالشه و تازه داره با جدیت میخونه برای وکالت

میگه شرمم میشه بگم زن اسکل من ۲ ساله پشت ازمونه هنوزم هیچ پخی نشده💔🙃

میگه شرمم میشه بگم زن اسکل من ۲ ساله پشت ازمونه هنوزم هیچ پخی نشده💔🙃

وای خدای من

تو بهترین رشترو داری میخون توروخدا اگه نمیخوای جدابشی حداقل بترسونش

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
خدا شاهده سال پیش رفتم سر آزمون زن و مرد های ۴٠ ساله هم دیدم که دارن آزمون میدن... خیلی روحیمو خراب ...

عزیزم خواهشا حرف مردم به گیر ب ی ورت خواهر منم بعد سه سال کنکور قبول شد همه میگفتن چقدر نفهمه قبول نمیشه اخر قبول شد دهنشون بستن ولی بخدا تو خیلیییییی سنت خوبه خیلی زیاد دوست من لان 25 سالشهاز رشتش انزاف داد دوباره میخواد بخونه تازه میگه الان خیلی راحت ترم برای خوندن

دیپلمه و تو شرکت ایران خودرو کارگره

تحفه ایم نیس شغلش و اینطوری دل میکشنه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم خواهشا حرف مردم به گیر ب ی ورت خواهر منم بعد سه سال کنکور قبول شد همه میگفتن چقدر نفهمه قبول ن ...

خدا به سرشاهده من دانشگاهمو ۵ ترمه تموم کردم، هم ورودی های من تازه امسال لیسانس گرفتن... 

ولی یکم تنبلی کردم برای ازموم خوب نخوندم... 

اما یکاری کرد که قلبم تیکه تیکه شد. 

الان فکر میکنم واقعا همه میگن من عقب موندم