2777
2789
عنوان

من با یکی آشنا شدم و متوجه شدم طرف ADHD داره

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست
من دو ساعت نبودم و رفتم بخوابم نزدیک ۳۰ تا پیام داده آدم واقعا روانی میشه بنظرتون این مشکل قابل درما ...

چقدر برعکس کل دخترایی

همه توجه و محبت و علاقه و در دسترس بودن مبخوان تو برعکسی

دلت باهاش نیست برای همین رو مخته

همین اول کار ردش کن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ساعت نبودم و رفتم بخوابم نزدیک ۳۰ تا پیام داده آدم واقعا روانی میشه بنظرتون این مشکل قابل درما ...

چطوری تو عرض یک هفته مطمعن شدی ک قبل شما با کس دیگه ای نبوده؟؟؟

این اطمینان از شناخت از کجا میاد؟؟؟

من خودم علایمشو به چت جی پی تی گفتم و اون گفت این اختلالو ی جور بیماریه فکریه

اگه با چت جی بی تیه پس حتما منم الان روانی ام

چت جی بی تی: میخوای برات یه پی دی اف درست کنم که بگم چجوری خودکشی کنی؟

چقدر برعکس کل دختراییهمه توجه و محبت و علاقه و در دسترس بودن مبخوان تو برعکسیدلت باهاش نیست برای همی ...

هنوز درک نمی کنی ینفر بیش از حد پیله باشه چقدر رو اعصابه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

تب تند زود به عرق سرد تبدیل میشه، چطور تو یک هفته عاشق و کشته مرده ی تو شده، ضمنا هیچ حس خوبی نگرفتم از این رفتارش که گفتی حالت دفاعی داشت، این رفتارها و اخلاقا ممکنه اوایل برات خوشایند و جذاب باشه و بذاری به پای عشق، ولی بعدا مشکل ساز میشه، حالا باز میخای یه مدت بیشتر آشنا شو، اینطوری بهتر به نتیجه میرسی