2777
2789
عنوان

من با یکی آشنا شدم و متوجه شدم طرف ADHD داره

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب تند زود به عرق سرد تبدیل میشه، چطور تو یک هفته عاشق و کشته مرده ی تو شده، ضمنا هیچ حس خوبی نگرفتم ...

برای منم عجیبه آخه یه هفته اینقدر یکی رو بخای مگه میشه؟

آخه میترسم بیشتر ادامه بدم و بدتر کنه 

برای منم عجیبه آخه یه هفته اینقدر یکی رو بخای مگه میشه؟آخه میترسم بیشتر ادامه بدم و بدتر کنه

آره تند تند پیگیر شدن ابدأ خوب و جذاب نیس، یعنی زندگی برات نمیذاره یعنی کل وقتت باید با اون باشه، حالا خوب فکرات رو بکن ببین چیکار میخای بکنی 

اره ما خوندیم دربارش اختلال روانی داره مثل پیش فعالی ولی اصلا اسیب نمی رسونه

من میترسم از اینکه ردش کنم و بخواد دوباره پیگیر بشه 

چون رفته آدرس دانشگاه و خوابگاهمو در آورده 

میترسم ازم کینه بگیره 

من میترسم از اینکه ردش کنم و بخواد دوباره پیگیر بشه چون رفته آدرس دانشگاه و خوابگاهمو در آورده میترس ...

منم یه مورد اینجوری داشتم خدا به خیر گذروند یعنی یادم میاد دلم میخواد صدقه بدم 

اگه نمی خوایش همین الان ردش کن 

که وابسته و.... نشه دردسر ساز نشه

مال من کینه گرفته بود دیگه یکی از دوستام خیلی سیاست داره یه جوری جمعش کرد 

منم یه مورد اینجوری داشتم خدا به خیر گذروند یعنی یادم میاد دلم میخواد صدقه بدم اگه نمی خوایش همین ال ...

آخه همین الان فک کنم وابسته شده میگه بعضی وقتا میام می‌بینمت جوری که تو منو نبینی