2777
2789

دلسوز و احساساتیه، پولداره، خوشتیپه، کاریزماتیک و محترم هس، یکم نسبت بهت احساساتی تره، یکم خودشیفته هس، کله شق و یکم ساده لوحه، کاری و تو کارش زرنگ هس، یکم پرتوقع هس، ارزش هاتون با هم متفاوته و گاها تفاهم ندارین، خاله زنک و یکم بچه هس، وضع مالیشون خوبه، یکم درخواست هاش زیاده و انتظار داره بپذیری انجام بدی، از اون ادماس که اگه تو رابطتون مشکل پیش بیاد میره به جا اینکه بمونه بسازه

اگه بله یا نه، چراش هم بگین🙏🏻

لطفا منطقی بگین کمال گرا نباشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه،تمام موارد قابل تحمل بود جز اونکه وقتی مشکلی پیش میاد میره بجای اینکه حل کنه قضیه رو ...پیر میشس

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اگه احساساتی تره پس چجور مشکل پیش بیاد نمیمونه میره. 

بعد اگه رفته چجور برگشته که داری الان بهش فکر میکنی ! کلا همخونی ندارع 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اگه احساساتی تره پس چجور مشکل پیش بیاد نمیمونه میره. بعد اگه رفته چجور برگشته که داری الان بهش فکر م ...

خب احساساتی هس ولی چون برا خودش ارزش قائله، میره به جا اینکه بمونه بسازه

نه ، نکات منفی که داره خیلی اساسی و آزاردهنده هست مخصوصا خط آخرت . یعنی چی که تا یه مشکلی پیش میاد ول میکنه میره . مگه زندگی خاله بازیه 😐😐😐

بعد هم مرد خودشیفته و پرتوقع و خاله زنک خیلییی تحملش سخته . من شخصا نمی تونم تحملش کنم . حاضرم قیافه معمولی و وضع مالی عادی داشته باشه ولی این اخلاقای مسخره رو نداشته باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

با همه چیزش میشه ساخت جز با پشتتو خالی کردنش 

یعنی همون مورد که تا چیزی میشه میذاره میره بجای اینکه درستش کنه

خیلی سخته همچین مردی رو بتونی تحملش کنی

فکر کنم بعد ازدواج هم پشتت نباشه یا کم رنگ باشه

خب احساساتی هس ولی چون برا خودش ارزش قائله، میره به جا اینکه بمونه بسازه

از کجا میدونی میره ؟! 

لابد چند بار رفته با اصرار شما برگشته 😐! خواستگاری کرده اصلا ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چرا؟ توضیح میدی

اون ویژگی های خوبی رو ام ک گفتی مطمئن باش تظاهره شاید یک درصدش درست باشه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀