2777
2789
عنوان

من یک گرمم طلا ندارم 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 52 پست
شعار من در زندگی بعد یبار واقعا پول لازم باشم هشتم گرو نهمه🤣🤣🤣

😁😂لااقل حسرت نمونه به دلت داشتی بخر نداشتی میگی ندارم بخرم 

پول دارن مردم ولی همش حریصن و در حسرتن که یه روز بخریم و نمیخرن و فقط جمع میکنن اینجور خوب نیس

دلشاد هستم...💍

ولی بنظرم ۸۰۰ در عرض ۸ سال زیادم نیس

اگه خونه نخریده و مثلا خونه پدرشوهرش نشسته چون انگار خونه نداشت و میخواست بفروشه بده خونه بخره

من خودم اگه خونه و ماشین اینا نمیخریدم میدادم طلا الان نزدیک ۲ کیلو داشتم پس ۸۰۰ گرم زیادم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار نمیتونم کنم چون وقتشو ندارمپولی ام که بابام میده خرج میشه

خرج نکن خب 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فدای سرت منم همینطور ولی دیدم اونایی که طلا و پس انداز و ....دارن مثل منو تو فقیرانه زندگی میکنن با ...

اره دقیقا ولی  هر جا که نباشم خدا برام درست میکنه ینی هیچوقت نشده کارتم خالی باشه پی پول بمونم خدا میرسونه

برنامه میلی گلد میتوتی سوتی طلا بخری خریدوفروش طلای آب شده هستش ی مقدار رسید بزدار و برو حضوری بگیر ...

بمیرمم همچین حرکتی نمیزنم 😂

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

😁😂لااقل حسرت نمونه به دلت داشتی بخر نداشتی میگی ندارم بخرم پول دارن مردم ولی همش حریصن و در حسرتن ...

افرین دقیقا 

من با حال خوب پولامو خرج میکنم خیلی لذت بخشه. 

هروقت پول داشته باشم اروم و قرار ندارم تا خرجش کنم خیالم راحت شه😂

مگه چقدر میده؟

بین ۱۰ تا ۲۰

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اره دقیقا ولی هر جا که نباشم خدا برام درست میکنه ینی هیچوقت نشده کارتم خالی باشه پی پول بمونم خدا م ...

دقیقا خدا روزی رسانه من شده بارها تا ریال اخر خرج کردم دلم ذوق کنه و اون لحظه پول باز میومده خدا شاهده فقط لذت ببرین خرج کنید کی از فرداش میمونه 

۵ساله بابام فوت شده 

روز عملش گفت خوب بشم برم فلان چیز رو بگیرم بخورم و نخورد و مرد بیچاره  از اون روز من گفتم همون روز کاراتو بکن که رو دلت نمونه  درس شد برام 

دلشاد هستم...💍

به بهانه یه چی دیگه بگیر ازش و برو عمل کن چاره ای نیس اول خوب پول جور میکردی و میرفتی جای خوب عمل می ...

نمیده آقا

دو سال پیش یه واحد ۴۰ متری خریدم و کوبیدم تو نیاوران

پولشم ازش گرفتم

شاد و خندان که به نامم بزنه و برم مجردی زندگی کنم 

وقتی باسازیش تموم شد ازم گرفتش😂😂😂😂😂😂

خرج نکن خب

مگه میشه خرج نکرد 

شهر غریب دانشجوام

افرین دقیقا من با حال خوب پولامو خرج میکنم خیلی لذت بخشه. هروقت پول داشته باشم اروم و قرار ندارم تا ...

چقدر مثل منی

من با 3 تومن هم پس انداز میکنم هم ولخرجی🥴چطو میگی کمه

۳ تومن چند وعده غذایی میشه 

ببین واسه من واقعا به پس انداز نمیرسه که هیچ آخر ماه لنگ میمونم

دقیقا خدا روزی رسانه من شده بارها تا ریال اخر خرج کردم دلم ذوق کنه و اون لحظه پول باز میومده خدا شاه ...

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه منم هی به مادرم میگم بخور خرج خودت کن من میرم براش میگیرم میگم مادر من آخه چهار روز دیگه نتونی خرج کنی بخوری واسه کی میخوای بزاری بچه ها خودشون بزرگ شدن دیگه