2777
2789
عنوان

من یک گرمم طلا ندارم 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 52 پست
حالا که شناختی پس زیرکانه انجام بده

اگه تونستم پول بگیرم چرا که نه

۲۰ ساله نمیده 

چه دلیلی داره آدمی که این همه پول داره از بچگی طلاهامو بگیره ازم واقعا

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

چقدر مثل منی

😂 صد میلیون هم داشته باشم قابلیت اینو دارم تو یروز برم بازار همچیو خرج کنم یعنی قشنگ میرم خرید با موجودی صفر برمیگردم یبار کرایه ماشین هم دیگه نداشتم بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه منم هی به مادرم میگم بخور خرج خودت کن من میرم براش میگیرم میگم مادر من آخ ...

ها دیگه منم رفتم خونه مادرم یه عالمه ظرف و لباس و ات و اشغال دزدکیش جمع کردم  و بعد نو ها رو دادم استفاده کنه کلی نو داشت 

اون کهنه ها رو هم انداختم 

گفتم تو خیلی سالم و رو پا باشی ۵سال دیگه میتونی پس لذت ببر این کهنه رو ۳۰ سال استفاده کردی بسه از اون نو ها استفاده کن  سرتو میزاری زمین دل مام نمیاد اینا رو استفاده کنیم میدیم کسیو 

به خودش اومد و حرفمو به زور گوش داد 

دلشاد هستم...💍

😂 صد میلیون هم داشته باشم قابلیت اینو دارم تو یروز برم بازار همچیو خرج کنم یعنی قشنگ میرم خرید با م ...

دمت گرم پول همیشه هس 

میره و میاد مهم هنر خرج کردنه خرج کنی به دلت نمونه 

دلشاد هستم...💍

من اصلا بیرون خودم تنهایی نمیخورم از گلوم پایین نمیره😧

شهر دیگه ام 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

هشتصد گرمو باباش بهش داده بود

نه خودش خریده بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖