2777
2789
آره بخاطر اینکه دخترایی که خودشونو مفت در اختیار مردا میزارن و هرزه های خونه خراب کنی که خودشونو مین ...

بیشتر ازدواجا از رو عشقه و از قبل هم آشنایی دارن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من ی نفرو میشناسم مشخصات خودتو کسی که میخوای و میگی به صورت محرمانه تو موسسه باقی میمونه و کسی که با شرایطت همخوانی داشته باشه رو معرفی میکنن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از تو نیست الان خیلی کم پیش میاد کسی ازدواج کنه ،چون خیلی گرونی شده کسی حوصله مسئولیت جدید ندار ...

ن والا اطراف من امسال پنج نفر ازدواج کردن سنتی فقط من موندم

بیشتر ازدواجا از رو عشقه و از قبل هم آشنایی دارن

آره فقط نمیدونم‌چرا تو این سایت هرکی شوهرش خیانت میکنه آخرش معلوم‌ میشه قبل ازدواج باهم دوست بودن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
این چندمین تاپیکیه که امروز برا ازدواج میزنی شمایجور عجله داری انگار 42 سالته نه 24!!!اخه 20 سال بزر ...

یلحظه شوهرخالم تصور کردم که خود۴۴سالشه،ودخترش۲۱سال،چقدر چندش میشه یکی همسن وسال دخترش زنش باشه،بچه ها الان عجیبن،به هر قیمتی میخواد فقط ازدواج کنه

بله

این پنج شنبه برو همونجا یه خوش تیپشو پیدا کن باهاش رفیق شو براش کار کن کار اجتماعی ثوابش برا ایشون از اون بخواه پیش خدا پارتی بازی کنه رد خور نداره برا شهید کار کن کاری که خیر عمومی داشته باشه عوضش ازش بخواه پیش خدا درخواست تو‌ رو ببره و‌جواب بگیره زنده است از خدا روزی میگیره دستش بازه 

آره فقط نمیدونم‌چرا تو این سایت هرکی شوهرش خیانت میکنه آخرش معلوم‌ میشه قبل ازدواج باهم دوست بودن

یعنی میگید توی ازدواج سنتی خیانت نیست؟چ ربطی داره آخه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

خب بیشتر تو اجتماع باش بهرحال باید دیده بشی که خواستگار هم پیدا بشه بعدشم دنبال هرچی بیشتر باشی اون چیز ازت فراری میشه سعی کن زیاد تو فکر ازدواج نباشی به موقعش خواستگار پیدا میشه من اصلا دلم نمیخواست ازدواج کنم خانوادمم میگفتن حق نداری شوهر کنی نمیدونم چرا زودتر از همه شوهر کردم🤣

به خاطر همین عشق یک سالم دوام نمیارهامار طلاق رو ببینید

وای چه چیزا میگید 😐 ازدواج سنتی هم همه ی اینارو داره 

یعنی میگید توی ازدواج سنتی خیانت نیست؟چ ربطی داره آخه

نمیگم نیس ولی اکثر شون واقعا دنبال ازدواجن و چون حسی ندارن عقلانی فکر میکنن 

اینجا هرکی تاپیک خیانت زده بود آخرش معلوم شد دوست بودن قبل ازدواج 

اره کوچیکه همه دوستام ازدواج کردن اخه الان ذوقش دارم هرچیزی توزمان خودشچراهجله خوب نیست؟ متاهلی دوست ...

خودت دوس پسر نداری؟

ماهم شهرمون کوچیکه منم ۲۴سالمه خیلی از دوستام الان‌مجردن مسابقه نیست شاید عجله کنی و خوب نباشه ان شالله بختت باز میشه و زود ازدواج میکنی