2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم نیس ولی اکثر شون واقعا دنبال ازدواجن و چون حسی ندارن عقلانی فکر میکنن اینجا هرکی تاپیک خیانت ز ...

این قانون نمیشه واسه اینکه ازدواجی که سنتی نباشه حتما توش خیانته خیانت دیگه برمیگرده به فرهنگ و اصالت طرف 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

یلحظه شوهرخالم تصور کردم که خود۴۴سالشه،ودخترش۲۱سال،چقدر چندش میشه یکی همسن وسال دخترش زنش باشه،بچه ه ...

من خودم همین چند وقت پیش خواستگاری رو رد کردم که با اینکه 10 سال ازم بزرگتر بود

اما قیافش یجوری بود انگار 45 سالشه! قیافش خیلی پیر بود

من کلی با مادرم دعوا کردم که این دیگه چیه و چی فکر کردن با خودشون که به من معرفی کردن

حالا طرف دکترا داشت استاد دانشگاه بود

وضع مالی خوب ماشین خوب ... 

واقعا چرا دختری که خانواده داره و میگه موقعیتش خوبه حاضر بشه تو 24 سالگی بره با مرد 20 سال بزرگتر؟!!! مشکل خود کم بینی داره استارتر

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من حجاب دارم اما سگ پر نمیزنه

وووواااایی عاشق لحن گفتنت شدم😐🤣🤣🤣🤣

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وای چه چیزا میگید 😐 ازدواج سنتی هم همه ی اینارو داره

نمیگم نداره

ولی ازدواج های آبکی که عشق و عاشقی اولش بوده و تو خیابون همو انتخاب کردند خیلی سست تره تا اونکه از توی خانواده و با شناخت های فراوان قبلی انجام شده