2777
2789
عنوان

چند روزه خواهر شوهرم بچه چهار ماهش میاره می‌زاره اینجا 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 69 پست
همون امروز میخاستم برم خونه مادرم اینا رفتم دیدم مادر شوهرم خونه نیس

پیش مادرش نمیذاره میاد میذاره پیش زنداداشش؟!

خب زن حسابی نمیتونی بچتو مدیریت کنی چرا درستش کردی؟!

چرا تو باید پوشک بچه ی مردم رو عوض کنی؟

اگر بهش گفتی و قبول نمیکنه وقانع نمیشه،تنها راهش اینه چندروز زودتر از وقتی که میخوادبیاد از خونه برین بیرون وبگین گفتم که کار دارم

اگر یک روز نباشین ممکنه روزبعدبیاره.چندروز نباشین دیگه یک فکری میکنه.بچه کوچیک واقعا مسئولیت داره

خدایا بی نهایت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب در رو باز نکن یا موقعی که میاره قبول نکن بگو کار دارم میخوام برم بیزون به شوهرت بگو که به خواهرش ...

نه شاغل نیست چند روزی کار داره 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نه شاغل نیست چند روزی کار داره

اگه فقط همین چند روزه تحمل کن 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شما ۷ برو بیرون چرا همسرت نمیگه نیار؟

ساعت هفت کجا برم آخه

شوهرم میگه من نمیتونم بگم اون وقت میگه مارو بیرون می‌کنی و فلان 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اگر کارش واجبه و ضروری و فقط چند روزه خوب کنار بیا باهاش وگرنه اصلا در رو باز نکن چرا بچه رو نمیزاره ...

مادرش اذیت میشه خب ولی این عروسه مهم نیست😂😂😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

پیش مادرش نمیذاره میاد میذاره پیش زنداداشش؟!خب زن حسابی نمیتونی بچتو مدیریت کنی چرا درستش کردی؟!چرا ...

مادرش که اصلا نگهش نمیداره 

منم چندبار به مادرش گفتم من نمیتونم نگهداری کنم به دخترت بگو نیاره 

اونم گفته بهش گوش نمی‌ده انگار دلش میخواد بوش بزارم دم در تا آدم شه

یه چیز میگم خبیثانه اس ولی برا خواهرشوهره پرروت جوابه

پوشک بچشو تا عصر عوص نکن

۲ روز ببینه پاش سوخته و تو بی فکری بلکه دس برداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چه نترس هست والا 

خیلی مسئولیت سختیه حواست باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مادرش اذیت میشه خب ولی این عروسه مهم نیست😂😂😂

یک وقت میبینی اخه کار خیلی واجبیه درست نیست ما عروس رو علیه خواهرشوهر کنیم 

مثلا بیمارستان و مریضی هست شاید خواهرشوهرش میره همراه مریض بیمارستان یا خودش مریضه چاره ای نداره باید بره گناه داره که یادش بدیم برعلیه خواهرشوهر باشه شاید مادرشوهرش هم زمینگیره 

اما یک وقت خواهرشوهره دنبال گردش و مهمونی هست دیگه فرق داره جریان