2777
2789
عنوان

چند روزه خواهر شوهرم بچه چهار ماهش میاره می‌زاره اینجا 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 69 پست
اسی پسر من ۱۴ سالشه و دختر برادرم ۲۴ سالشه وقتی دختر برادرم کوچیک بود خیلی میومد پیش من چند روز میمو ...

چقدر بی انصاف 😔 من اگه جای شما بودم دیگه بچه هاشو تحویل نمی گرفتم...خواهرشوهر منم ازون مدلایی بود که هی بچش رو خونه این و اون میداشت با شوهرش راحت باشن الان که دخترش بزرگ شده و ازدواج کرده بالای خونه مامانش زندگی میکنه ، دو تا بچه با فاصله سنی خیلی کم اورد و خواهرشوهرم باید جفتشونو نگه داره...یعنی وقت سر خاروندن نداره!!😄

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود میاره ساعت هشت صبح همون دیگه

یاد جاری گاو خودم افتادم چندین هفته جمعه ها بچشو نگه داشتم میرفت سر کار،بعد یه روز غروب اومد دنبال بچه بچه گفت من نمی‌رم از پیش زن عمو بچه سه ساله رو کتک زد و رفت خونش،هفته بعد جمعه گفتم نیاریدمن قبول نمیکنم،بجای اینکه خوشحال و راضی باشی بچه اینجا رو دوست داره اذیتش نمیکنم کتکش میزنی جلو خودم ،دیدم هفت صبح بچه رو دست خواهر شوهرم فرستاده،گفتم چرا آوردی بچه رو ولی پرو بچه رو گذاشت و رفت،ولی دیگه نیاورد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یجوری دیگه گفتم بهش برگشت گفت نه برات یه شال میخرم میخرم 😑

شآل رو که گفت دیگه اصلا نگه ندار،بگو مگه من لنگ شالم،بخوام برای پول و وسایل کار کنم میرم سرکار.چرا مسئولیت بچه‌ی ۴ ماهه قبول کنم

یه چیز میگم خبیثانه اس ولی برا خواهرشوهره پرروت جوابهپوشک بچشو تا عصر عوص نکن۲ روز ببینه پاش سوخته و ...

وای چطور میتونی این پیشنهادو بدییییی😓😓😓

واقعا چطور دلت اومد این حرفو زدی

ما بچه همسایمونه هر روز اینجاست از ماه اول مامانش خونه ما ولش کرده ..البته خودمون خیلی دوسش داریم 🥹

یه روز نیاد دق می کنیم...

اگه یه چند روزیه نگهش دار دلت میاد نازه بچه ها تا🥹❤️