2777
2789
عنوان

چند روزه خواهر شوهرم بچه چهار ماهش میاره می‌زاره اینجا 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 69 پست

من بودم عمرا قبول میکردم بچه چهار ماهه 😳🤕خیلی مسئولیتش زیاده رو دستش ی خط کوچیک بیفته طلاقتو میگیرن 

خواهرم درو باز نکن هرچی در زد بگو من مسئولیت بچه کسی قبول نمیکنم 😳🤕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

یک وقت میبینی اخه کار خیلی واجبیه درست نیست ما عروس رو علیه خواهرشوهر کنیم مثلا بیمارستان و مریضی هس ...

نه میگه مادره نگه نمیداره اونم پی خوشگذرونیه

وگرنه منم گفتم اگه چند روزه تحمل کن 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز میگم خبیثانه اس ولی برا خواهرشوهره پرروت جوابهپوشک بچشو تا عصر عوص نکن۲ روز ببینه پاش سوخته و ...

وای نه توروخدا بچه گناه داره 

اسی نکنی اینکارو ها گناه اون بچه چیه🥺 چقدر دلم سوخت براش

خاک بر سر مادر بی عرضه ش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

وای نه توروخدا بچه گناه داره اسی نکنی اینکارو ها گناه اون بچه چیه🥺 چقدر دلم سوخت براشخاک بر سر مادر ...

میدونم گناه داره ولی اگه بچشو ترگل ورگل و تمیز تحویل بده،میگه خوب پرستار بی جیره مواجبی گیر اوردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میدونم گناه داره ولی اگه بچشو ترگل ورگل و تمیز تحویل بده،میگه خوب پرستار بی جیره مواجبی گیر اوردم

نه فقط راهش اینه محکم بگه من نمیتونم درو ببنده و خلاص بچه گناه داره

یک وقت میبینی اخه کار خیلی واجبیه درست نیست ما عروس رو علیه خواهرشوهر کنیم مثلا بیمارستان و مریضی هس ...

نه در حد همراه بیمارستان نیست جایی که میره فقط پول گیرش میاد همین 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه چیز میگم خبیثانه اس ولی برا خواهرشوهره پرروت جوابهپوشک بچشو تا عصر عوص نکن۲ روز ببینه پاش سوخته و ...

خیلی بدجنس و بی‌رحمی انسانیتت کجا رفته اخه بچه طفل معصوم چرا باید جور احمق بازیا مامانشو بکشه

اسی نگفتی خواهر شوهرت چه کاری داره

اینجا نمیتونم بگم ولی کارش واجب نیست بکاری می‌ره می‌کنه هرروز دو سه تومن پول توشه این چند روزه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

خیلی بدجنس و بی‌رحمی انسانیتت کجا رفته اخه بچه طفل معصوم چرا باید جور احمق بازیا مامانشو بکشه

👎

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه من که اینکارو نمیکنم ولی مادرش هم خدایی خیلی بد جنسه من سرمو بره با اینکه بچم پنج سالشه نمیتونم بزارم یه ساعت پیش کسی بمونه 

منم دیدم بعضیا مامانشون نگه نمیداره بیچاره گیر کرده شاید

خودت بشین تصمیم بگیر، اگه میره پارک و سینما خب قشنگ و رک بگو نگه نمیدارم و مسوولیت داره و اصلا حوصله ندارم و تمام. که بعیده کله ی صبح بیچاره بره سینما حتما کار بانکی چیزی هست اگه اینطوره یکم تحمل کن بچه فرشته هست جای دوری نمیره خوبیت..اون به کنار خدا بهت اجرش رو میده

با مادرشوهر و پدرشوهرت صحبت کن کمک کنندبالاخره خانواده هستید

با اونا صحبت کردم اونا هم بهش گفتن

برگشت به خودم گفتم این چند روز نگه دار برات یدونه سال میگیرم میارم 😑

انگار من لنگ شالم