2777
2789
عنوان

بیاید تعیین جنسیت کنید برام

120 بازدید | 23 پست

تقریبا هفت هفته ام پسرم دوسال و نیمشه ک از بس بهانه گیری میکرد و تنها بود گفتم باردار بشم چون سنم بالاست ۳۳ سالمه از بوی چیزی بدم نمیاد فقط دیشب بوی سیگار بهم خورد تنگی نفس گرفتم خیلییی غذا میخورم انار سیب میوه دوست دارم کف پام سرده شکمم خیلی گرمه شکل ۷ توی چشم راستمه روی دست چپم میخابم راحت ترم کارهامم مثل قبل انجام میدم خوابم مثل قبله و دیگه نمیدونم چی بگم....حالا شما بگید ب چی میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ سالته سنت بالاست؟😒

ولم کن

😒😒

پیرمون کردی رفت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ن اصلا فقط گرسنم میشه حالت تهوع میگیرم فشارم پایین باشه سر پسرم هم فقط از گرسنگی احساس تهوع داشتم

اینم پسره

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
اینم پسره

منم ۸۰درصد علائم بارداری زدم تست زدم مثبت شد ولی فعلا یه هفته به پریودیم مونده 

من بچه اولم پسره ویار خیلی بدی داشتم بنظرت امکان داره این یکی دختر باشه؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
۳۳ سالته سنت بالاست؟😒ولم کن😒😒پیرمون کردی رفت

عزیزم دلت جوون باشه مهمه ....بستگی به خانواده ها هم داره دوستای من مجردن خانواده هاشون مثل دخترای ۲۰ ساله باهاشون رفتار میکنن اصلنم دوست ندارن ازدواج کنن هر کی یجوریه ...

منم ۸۰درصد علائم بارداری زدم تست زدم مثبت شد ولی فعلا یه هفته به پریودیم مونده من بچه اولم پسره ویار ...

مبارکه یکم زوده برای ویار ولی اره ممکنه دختر بشه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
اره فکر‌کنم بدن هر بار واکنش های متفاوتی میده.....

من خودم سر پسرام علائمی نداشتم سردخترواییی از ۱۰روزمونده به پریودی میمردم فقط