2777
2789
عنوان

دیشب خیلی دلمو شکستید بهم گفتید حیوان ازار

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 150 پست
روز قیامت معلوم میشه خدا از کی میگذره و از کی نمیگذره تمام سگ و گربه های شهر‌ از شدت گرسنگی قفسه سین ...

انشاالله یکی ازز همین چاق و چله هایی که شماها بشون غذا میدید پاچتونو بگیره،  ببینم باز همینو میگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون نمی بری ؟؟؟پارک نمی بری تو کوچه با قلاده یا تو بغلت اینور اونور نمی بری لامصب اینکه ترسناکهههه ...

ترس و فوبیا شدید خودش به نوع بیماری روانیه عزیزم نمیشه ملت بخاطر ترس شما خودشون رو عوض کنن 

درمان کن ترستو

حیوون آزاری نیست عزیزم دمت گرم که نجاتش دادی، حتما تو زندگیت جبران میشه❤️فقط اگه حالش خوبه و می‌تونه ...

دوتا بچه گربه تو حیاط خونمون

الا ۴ ماهشون هست 

چطوری ردشون کنم برن 

حقیقتش هر شب سر این مسئله با شوهرم بحثمون 

میگم بذار برن میگه بذار بزرگ تر بشن 

بنظرت خودشون میرن یا باید خودم ردشون کنم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دوتا بچه گربه تو حیاط خونمونالا ۴ ماهشون هست چطوری ردشون کنم برن حقیقتش هر شب سر این مسئله با شوهرم ...

گربه حیاط رو نباید و نمیشه انداخت بیرون، اذیتی ندارن طفلکیا، برای چی میخوای ردشون کنی؟

اونجا براشون امنه، خونشونه الان

تازه الان هم خیلی کوچیکن که بخوان برن بیرون یا تو خیابون زنده بمونن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

گربه حیاط رو نباید و نمیشه انداخت بیرون، اذیتی ندارن طفلکیا، برای چی میخوای ردشون کنی؟اونجا براشون ا ...

چرا نمیشه؟

حقیمتش میترسم همیشه بمونن

دوسشون دارم اما حوصلشونو ندارم 

در حد غذا و جای خوابه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من حیوانات رو دوست دارمزبون بسته ان دلم میسوزه دوس دارم در این راه خرج کنمولی حیوان ازاری هم نیست

از این جهت گفتند حیوان آزار که جای سگ تو طبیعته تا با هم جنس های خودش بزرگ بشه و شکار کردن رو یاد بگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یکسری حیوانات برای طبیعت هستن.غذا دادن و نگهداری تو خونه ازشون ظلم بهشونه.

ولی بعضی حیوانات اول حیوانات اهلی بودن بعدن رها شدن و زیاد شدن مثل سگ و گربه ها.اینها باید صاحب داشته باشن.و اگر تو محیط زیست رها باشن مخربن.

توجه نکن به اونهایی که کارت رو نهی کردن.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

از این جهت گفتند حیوان آزار که جای سگ تو طبیعته تا با هم جنس های خودش بزرگ بشه و شکار کردن رو یاد بگ ...

جای سگ تو طبیعته؟

بعد چیرو شکار کنه؟رها بودن سگ تو طبیعت آسیب به اکوسیستمه.اگر حیوونی رو شکار کنه آسیب به محیط زیسته.

الان کلی از یوز پلنگ های ایران بر اثر حمله سگ ها از بین رفتن.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

جای سگ تو طبیعته؟بعد چیرو شکار کنه؟رها بودن سگ تو طبیعت آسیب به اکوسیستمه.اگر حیوونی رو شکار کنه آسی ...

سگ خونگی با سگ ولگرد فرق داره .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا نمیشه؟حقیمتش میترسم همیشه بمونندوسشون دارم اما حوصلشونو ندارم در حد غذا و جای خوابه

عزیزم دعا کن همیشه بمونن

اون دوتا براتون برکت و خوبی میارن، مطمئن باش قراره یه خبری بشه توی زندگیت که حالا مهمون خونه‌ات شدن و پیش‌پیش نشونه‌اش رو آوردن

همون جای خواب هم خوبه براشون، کثیفی هم ندارن اصلا

نگاهشون کنی دلت باز میشه، دوتا وروجک اونجا هستن که دوستتون دارن مگه بده💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم دعا کن همیشه بمونناون دوتا براتون برکت و خوبی میارن، مطمئن باش قراره یه خبری بشه توی زندگیت که ...

چقد حرفاتون قشنگ  بود ❤️

سر رفتنشون دعوا داریم 

اگه شوهرم پسرم میداشتن تا الان ردشون کرده بودم 

یکیشون خیلی شیطونه یکیشون آروم متین 

پی پی رو تا اونجایی که دیدم  میرن بیرون انجام میدن 

الهی که حرف شما درست باشه