2777
2789
عنوان

دیشب خیلی دلمو شکستید بهم گفتید حیوان ازار

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 150 پست

اون ۵ تومنو بده به یه بدبختی به یه انسان 

نه یه حیوون 

بخدا ادم‌‌ ظالم و بی عاطفه ای نیستم ولی تا وقتی هم وطنت هست چرا پولتو خرج یه حیوون میکنی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بزارین طبیعت کارخودش رو بکنه قطعا بهتر از شما عمل میکنه

پس چرا یه عده میان سگا رو میکشن چرا نمیذارن طبیعت کارشو بکنه؟

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

استارتر‌ عزیز این تاپیک ها رو اینجا نزن اینا ۹۹ درصد شون حیوان آزارنبه اینا باشه لقمه خشک رو از دهن ...

اینا حیوونارو با تیر و تفنگ نکشن، خیلیه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

چقد بعضیا ادمای فضولین که تو پول خرج کردن بقیه م دخالت میکنن

طرف دلش میخواد اصن ماهی ده میلیون خرج سگش کنه به من و شما چه؟چرا عادت کردین تو همه چیز نظر گرانبهاتونو بدید

چقد بعضیا ادمای فضولین که تو پول خرج کردن بقیه م دخالت میکننطرف دلش میخواد اصن ماهی ده میلیون خرج سگ ...

به زور میگن برو به بچه ها کمک کن به جای سگ

لعنتی اینا‌ واسه پول خود آدمم تصمیم میگیرن‌ 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

نه راحت باش من هیچ مشکلی با توهین تو ندارم فقط میگم پس فردا کار به جایی رسید سگت جلو چشمت تو پارک لگ ...

تموم تاپیک هاتو خوندم 

عقاید من و شما زمین تا آسمون فرق داره 

بشدت آدم عقده ای و بدبختی هستید که حتی شوهرتون‌ بهتون خیانت‌ کرده و همچنان ادامه دادید‌ 

به زمین و زمان تو تاپیک هاتون گیر دادید 

لعنتی یکم سرتو از ماتحت بقیه بکش بیرون ، یکم نفس بکش 

به جای پریدن به سگ و گربه های بیچاره ، برو یکم زندگیتو درست کن بدبخت که شوهرت نره بهت خیانت کنه 

این خانومایی که میایین پست میزارین میگین وای چقدر کار خوبی کردی چقدر ثواب کردی و فاز حمایت برمیدارید ...

خدا خودش شخصا به شما گفته ؟؟

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اقا منم شمر نیستم نمیگم همه حیوون ها بمیرن ولی وقتی تو این سال ها هر ماهی یه خبر دریده شدن پیرمردی ...

شما مشکل روانی دارید 

شوهرتون بهتون‌ خیانت کرده ، زندگیتون داغونه 

گیر دادید به سگا 

لعنتی اون ازتو تمیز تره ، یه ماه تو نرو حموم آدم حالش بهم میخوره از کنارت بگذره ولی سگ من ماه ها نمیره‌ حموم و بوی گل میده 

در ضمن آره بابام همیشه واسه سگم مرغ کامل میخره میده بخوره ، اگه خیلی مستعضفی‌ شماره کارت بفرست واسه تو هم پول مرغ رو بزنم تا اینقدر نسوزی 😘

کلی بچه بی گناه تو خرج دوا درمون موندن یا گرسنه انسگا انقدر زیاد شدن یه ذره میری اطراف شهر ۲۰ ۳۰ تا ...

شما به جای علافی و ول گشتن تو سایت برو سرکار 

هر چی پول درآوردی بیار بریز تو حلق بچه های بی گناه مریض 

اگه هم خودت بچه مریض داری و چشمت‌ مونده تو غذای چند تا سگ بی گناه 

شماره کارت بفرست برات گلریزان کنیم‌ و صدقه هامون‌ رو برای خودت و بچه مریضت‌ بفرستیم 

شما مشکل روانی دارید شوهرتون بهتون‌ خیانت کرده ، زندگیتون داغونه گیر دادید به سگا لعنتی اون ازتو تمی ...

اگه بدونن فقط غذای رویال دو تا سگ من ماهی چهل تومنه 

به جز دو تا گربه و‌ پرنده هام

صد در صد سکته میکنن 🥸

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩