2777
2789

دیشب خیلی دلمو شکستید

من یه سگ بی سرپرست رو که فقط ۲ ۳ ماهش بود و ضعیف بود و تو سرما و گرسنه بود آوردم پیش خودم بهش رسیدگی کردم

دکتر بردمش بیماری هاشو درمان کردم

جای گرم و نرم بهش دادم غذای خوب بهش دادم جون گرفت الان ماشالله پر انرژیه

همش مرغ و گوشت و غذای خشک که همین برا همین غذاش باید من نصف حقوقمو بدم بعد به من میگن حیوان ازار؟؟هر دفعه میبرم دکتر ۵ تومن میدم این میشه حیوان ازاری؟

همه واکسن هاشو زدم ولی اگه این سگ بی سرپرست میموند که هر نوع بیماری میگرفت یا از گرسنگی بلایی سرش میومد زبونم لال

الان رژیم غذایی داره جای گرم و نرم داره..حموم داره غذای خوب داره سلامتی داره اینا حیوان ازاریه؟

دونه دونه خودم لقمه تو دهنش میزارم

راضی ام من نخورم اون بخوره

اینا حیوان ازاریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم‌شما عقل نداری با احترام 

الحمدالله رب العالمین انگار ما ادم‌خسته و مریض و بی پول کم داریم که شما چسبیدی به یه سگ 

چطور دلتون میاد مرغ و گوشت بریزید تو حلق یه حیوون درحالی که ی بچه از همین اجتماع روزها گشنه میخوابه 

من در جریان تاپیک‌نیستم ولی وقتی ندونیم  کجا خرج کنیم  بعدش دیگه گله ای میکنی که چی . 

دنیای حیواناتو به هم نریزید لطفااااابه یتیم خونه کمک کن

طرف پول خودشه 

دلش میخواد به جای کمک به بچه ها

به سگ ها کمک کنه 

شما برو به یتیم خونه هر چقدر خواستی پول بریز

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بخدا یکم فکر کن میری لقمه میزاری دهن سگ بجاش برو دست یه بدبختی رو بگیر یا به یه پیرزن پیرمرد کمک کن ...

سگ شرف داره به بعضی انسان ها 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

گلم‌شما عقل نداری با احترام الحمدالله رب العالمین انگار ما ادم‌خسته و مریض و بی پول کم داریم که شما ...

من حیوانات رو دوست دارم

زبون بسته ان دلم میسوزه 

دوس دارم در این راه خرج کنم

ولی حیوان ازاری هم نیست

دنیای حیواناتو به هم نریزید لطفااااابه یتیم خونه کمک کن

واقعا متنفرم چه رفتار زشتی هست از خودشون دراوردن . عقده های روحی خودشون رو سر حیوانات خالی میکنن. غدا دادن های افراطی فقط چون دلشون سوخته ، جمعیت اینارو از تعادل خارج میکنه کل یک اکوسیستم  رو به نابودی میکشه ، زاد و ولد های زیاد حیوانات،  دریدن بچه ها و ... بعد هم نباید چیزی بگیم .