2777
2789
عنوان

بهترین سن بچه دار شدن کیه به نظرتون

414 بازدید | 45 پست

به نظرم بهترین سن برای بچه دار شدن ۲۵سالگیه ،دوسه سال بعدشم یک بچه ی دیگه بیاد که اولی تنها نباشه یعنی تا ۳۰سالگی دیگه پرونده ی بچه دار شدن رو ببندی و دیگه تمرکزت رو بزاری رو بقیه زندگی،من متاسفانه بخاطر درسم و شرایط کاریم دیر بچه دار شدم ۲۹سالگیم بچه اولم به دنیا اومد  و الان که ۳۰ سالمه و بچه م ۱.۵سالشه واقعا میبینم حوصله م کمه ،تازه باید یک بچه دیگه هم بیارم🥲پشیمونم که زود بچه دار نشدم

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی به دنیا اومدهدومی باردارمانشاالله تا قبل از سی سالگی پرونده بچه تموم میشه

انشالا به سلامتی،چند سالتونه؟

بنظرم هروقت از لحاظ مالی همه شرایط فراهم بود هردو پدر و مادر درسشون خوندن تو شغلشون پیشرفت کردن ، از ...

عزیزم این شرایطی که میگی احتمالا تا ۴۰سالگی طول میکشه با این وضع تو،رم و اقتصاد هیچ جوونی به راحتی و مدت کم‌به ثبات مالی نمیرسه،مگه اینکه پشتوانه خوب دلشته باشه ماشین و خونه ش رو براش فراهم کنند

بهترین سن زمانیه ک شرایط مالیت اوکی شده باشه همین

شرایط مالی خیلی مهمه ولی اینکه جوون باشی و حوصله و توان بچه داری داشته باشی به همون اندازه مهمه

هروقت که از هر نظر آماده و بالغ بودی 

چه روحی . چه جسمی . چه مالی . چه عاطفی . چه روابط خودت و همسرت 

سن خاصی نداره

من الان ۳۸ سالمه . تمام شرایط رو در حد عالی دارم ، جز آمادگی روحی و قبول نقش مادری 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیشه دقیق بگی مثلا از ۲۰تا فلان 

باید شرایط مالی بسنجی 

که ایا بچه دومم میاد برا بچه اولم کم نزارم برا دومی بخرم

میدونی چی میگم دیگه !؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اگر حوصله نداری مجبور نیستی بیاری

خداروشکر از خیلی ها حوصله و شرایطم برای بچه داری بهتره،ولی هر کسی استاندارهای خاص خودش رو داره،شاید اون ۹۰درصد شرایط عالی که من برای بچه م فراهم میکنم یکی ۱۰درصدشم نتونه ولی از نظر خودش عالی باشه

هیچ وقت

توی مملکتی ک آب و برق نیست چیه هی زرت زرت بچه بیارین 

حالا اولی رو میارین این چ صیغه ایه ک نمیخایم تنها باشه پس دومی رو هم بیارین 

یه نگا به هزینه پوشکاک و تحصیل و موبایل و وسایل بچه ها بندازین بعد هی بچه بیارین 

تازه علاوه بر اینا تربیت و امنیت آرامشش هم هست 

من خودم دوقلو دارم به شدت پشیمونم به شددددددت