2777
2789
عنوان

بهترین سن بچه دار شدن کیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست
من اصلا اینو درک نمیکنم میگید من فلان سنم حوصله ندارم حالا بالای ۶۰ بگه بی حوصلم قابل قبول ولی ۲۹ که ...

ببین عزیزم منظورم این نیست که بی حوصله م اتفاقا هرکی من رو میبینه میگه چقدر انرژی میزاری چقدر حساسی چقدر با یک بچه یک ساله حرف نیزنی و بازی میکنی مگه متوجه میشه،ولی وقتی خودم رو با یک دختر ۲۴،۵ساله مقایسه میکنم ناخوداگاه متوجه میشم توان من کاهش پیدا کرده،بچه داری شب بیداری داره،مریضی داره،از پوشک و شیر گرفتن و کلی چیزای دیگه داره که باید اصولی انجام بشه

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم منظورم این نیست که بی حوصله م اتفاقا هرکی من رو میبینه میگه چقدر انرژی میزاری چقدر حساسی ...

خوب شاید بخاطر سختی بچه داری حوصلت کم شد وگرنه منم الان ۲۷ ام با ۲۴ سالگیم تفاوت تو حوصله نمی بینم بعضا چون یک سری استرس هام کم شد با حوصله تر هم شدم 

شرایط روحیم خوبه ولی پذیرش مسئولیت مادری رو تو خودم نمیبینمتحمل وابستگی و یه عمر مسئولیت اینجوری رو‌ ...

بهترین تصمیم رو گرفتین ،منم هم تصمیمم این بود اگه تا ۳۵باردار نشم فریز کنم ولی فریز فقط جنبه ی سلامت جسمی بچه رو تامین میکنه،اون نشاط و روحیه و توان مادر جوان با مادر مسن تر قابل قیاس نیست عزیزم،البته که یک تصمیم کاملا شخصیه و من فقط نظرم رو طبق تجربه خودم میگم

الان باردارم

برگردم عقب قطعا قبل 30باردارمیشدم

توان وحوصله و انرژی تو سن پایین یچیز دیگس الانم کتارازاختلاف سنی زیاد بابچه،مدام استرس میدن بخاطر ریسک های مختلف سن بالا، آزمایش وسونو بیشتر

به نظر من این‌مربوط به خود شخص هست. یکی دلش میخواد ۶ تا بچه بیاره. بهتره در مورد بقیه نظری ندیم و سر ...

درسته،کانسپت این سایت نظر دادن و نظر پرسیدنه اگه هنوز همین رو متوجه نشدین تشریف ببرین تو بقیه تاپیک ها

الان باردارمبرگردم عقب قطعا قبل 30باردارمیشدمتوان وحوصله و انرژی تو سن پایین یچیز دیگس الانم کتارازا ...

دقیقا این حرف من رو فقط یک خانومی که تو سن بالاتر بچه دار شده متوجه میشه بقیه از دور نگاه میکنند و تصوراتشون رو ابراز میکنند

من سی سالمه تازه بچه دار شدم. خیلی خیلی صبورتر از بیست سالگیم. مادر و مادرشوهرم از منم آرومتر و باحوصله‌ترن همونطور که اکثر مادربزرگا هستن. سن بهانس اونی که تو سی و چند سالگی که پخته و عاقل شده اعصاب نداشته باشه قبلترش داغون بوده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من سی سالمه تازه بچه دار شدم. خیلی خیلی صبورتر از بیست سالگیم. مادر و مادرشوهرم از منم آرومتر و باحو ...

نظرتون قابل احترامه موفق باشین

من سی سالمه تازه بچه دار شدم. خیلی خیلی صبورتر از بیست سالگیم. مادر و مادرشوهرم از منم آرومتر و باحو ...

من با شما موافقم

👌👌👌👌

صبر ،و تجربه باعث میشه مسیر راحت تر سپری بشه

بهترین سن وقتی به بلوغ فکری و عاطفی رسیده باشی بعد بچه دار شی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بهترین سن تا قبل از 30 سالگیه اینایی که میگن صبر کن وضعت خوب شه وتحصیل ونمیدونم چی‌چی واقعا بچه مادر جوون سرحال میخواد وقتی سن بالا میره شاید پول باشه ولی حوصله نیست واینکه استرس مادر وبکن نکنش بچه رو کلافه میکنه وقتی هم بچه به 30 سالگی رسید پدر مادرش دیگه واقعا پیر پیرن. حالا شما دیگه فکرش نکن خوش باش با بچه هات

بهترین تصمیم رو گرفتین ،منم هم تصمیمم این بود اگه تا ۳۵باردار نشم فریز کنم ولی فریز فقط جنبه ی سلامت ...

من ۳۱ سالگی مادرم به دنیا اومدم . خواهرم ۴۳ ۴۴

خاله هامم همینطورن همه بعد ۳۵ و ۴۰ بچه دار شدن 

تفاوت سنی کم و زیر ۳۰ سال رو اصلا دوست ندارم . حتی اگه قصد بچه دار شدن داشتم برای بعد ۳۵ میذاشتم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩