از یه طرف میگم تو این شرایط گرونی شیر خشک خریدن دیگه چیه
فکر کنم فقطمن اینجوری باشم😭
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
میدونم این شست و شو سی..نه کلافم میکنه شب نصفه شب از پا در میام😓
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
من وقتی دیدم گفتم خاک بر سر من که باید بدم بیاد از شیر دادن وقتی بعصیا اینقدر راحتن
من کلا عادتم هیت همیشه خودمو سرزنش میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بیشعور ببخشید ها خیلیا مجبورن بچه رو بیرون شیر بدن ولی زیر چادر یا روسری خیلی هم کار درستیه
بله خودتونم میگید زیر روسری
قطعا صحنه ی جالبی نیست جلوی همه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا بیشعور ببخشید ها خیلیا مجبورن بچه رو بیرون شیر بدن ولی زیر چادر یا روسری خیلی هم کار درستیه
این زیر چادر و روسری نبود همینطوری اورد بیرون همه میدیدن
من وقتی دیدم گفتم خاک بر سر من که باید بدم بیاد از شیر دادن وقتی بعصیا اینقدر راحتن من کلا عادتم هیت ...
صحنه ی خیلی بدیه به نظرم تو انظار عمومی
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اتفاقا خیلی هم چیز طبیعیه و زیباست بعضیا ذهنا مریضن ک فک میکنن زشته
خوب شما خاستی شیر بدی دو تاشو بنداز بیرون 😏