2777
2789
عنوان

از شیر دادن بدم میاد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 86 پست
من بچه اولم خودم شیر دادم ولی بچه دومم نمیدونم چرا اذیت میشدم وقتی شیر میخورد بدم میومد بهش شیر خشک ...

من خیلی حالم بد میشه

بعد خیلی حساسم رو تمیزی انکار بیماری وسواس دارم

میدونم این شست و شو سی..نه کلافم میکنه شب نصفه شب از پا در میام😓

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خوب اون دیگه خیلی بی شعور بوده

من وقتی دیدم گفتم خاک بر سر من که باید بدم بیاد از شیر دادن وقتی بعصیا اینقدر راحتن 

من کلا عادتم هیت همیشه خودمو سرزنش میکنم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بیشعور ببخشید ها خیلیا مجبورن بچه رو بیرون شیر بدن ولی زیر چادر یا روسری خیلی هم کار درستیه

بله  خودتونم میگید زیر روسری 

قطعا صحنه ی جالبی نیست جلوی همه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا بیشعور ببخشید ها خیلیا مجبورن بچه رو بیرون شیر بدن ولی زیر چادر یا روسری خیلی هم کار درستیه

این زیر چادر و روسری نبود همینطوری اورد بیرون همه میدیدن

من وقتی دیدم گفتم خاک بر سر من که باید بدم بیاد از شیر دادن وقتی بعصیا اینقدر راحتن من کلا عادتم هیت ...

صحنه ی خیلی بدیه به نظرم تو انظار عمومی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اتفاقا خیلی هم چیز طبیعیه و زیباست بعضیا ذهنا مریضن ک فک میکنن زشته

خوب شما خاستی شیر بدی دو تاشو بنداز بیرون 😏

من خیلی حالم بد میشهبعد خیلی حساسم رو تمیزی انکار بیماری وسواس دارممیدونم این شست و شو سی..نه کلافم ...

خب اگر حساسی شیر خشک بده دیگه چرا خودتو اذیت میکنی و استرس میکشی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

صحنه ی خیلی بدیه به نظرم تو انظار عمومی

دقیقا منم به همبن فکر میکنم 

چون خیلی حساسم میگم پدرم در میاد 

از استرس که کسی نبینه شیرم استرسی میشه

چی میگی تو؟

بقیه ام تایید کردن حرف منو پس شاید اونیکه باید بیشتر به منظور حرفش توجه کنه شما باشی عزیزم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چی میگی تو؟

ول کن فاز گرفتن 😅😏