2777
2789
عنوان

از شیر دادن بدم میاد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 86 پست
من خودم دوست داشتم و لذت می بردماما از نزدیکانم بود کسی که به بهانه ای الکی اصلا حتی یک روز هم شیر ن ...

خب دوس نداره بده نیازی ندارن ک شما تذکر بدید 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مجردم ولی خواهرم ۳ تا بچه داره خودش شیر داد

هر وقت خودت مادر شدی بعد نظرت درباره مادر بودن باید دونست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

اسی مجبور نیستی شیر بدی وقتی اذیتی و یه حس چندش داری نسبت به این موضوع من سر پسرم یه عالمه شیر داشتم و همش شیر خودمو خورد و هر ماه یک کیلو ۲۰۰ وزن اضافه میکرد ولی سر دخترم که تازه بدنیا اومده شیرم سفید نیست حالت آب داره و بچم سیر نمیشه شیر خشک و شیر خودم رو میدم البته بیشتر شیر خشک میدم

میدونی وقتی بچه رو بغل میگیری و بهش شیر میدی فرشته ها دورت جمع میشن

مادرا البته نه همشون خودشون فرشته ان

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خب دوس نداره بده نیازی ندارن ک شما تذکر بدید

شما کلانتر سایت هستی ؟! برای نظر دادن باید از تو اجازه خواست ؟

دوست داشتم نظرمو بدم ، استارتر هم می بینی که شعور مکالمه رو داشته برعکس اونایی که همیشه دنبال جنجال و دعوا با کاربرا هستن.... این وسط تو رو سننه قربونم بشی ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره بنظرم مادر واقعی شیر خودش میده چون شیر خشک چرته

اگر مادر واقعی شیر نداشت بچه باید از گرسنگی بمیره ؟جاریم یه قطره همشیر نداشت تازه زایمان کرده

منم شیرم عین آبه بی رنگ الان بچه هامون رو بکشیم از گرسنگی ؟

من بچه اولم خودم شیر دادم ولی بچه دومم نمیدونم چرا اذیت میشدم وقتی شیر میخورد بدم میومد بهش شیر خشک دادم ولی وجدانم اروم نیست چون بچه اولم شیر خودمو خورد وقتی نمیتونی شیر خودتو بدی خودتو اذیت نکن همون شیر خشک بده 

اگر مادر واقعی شیر نداشت بچه باید از گرسنگی بمیره ؟جاریم یه قطره همشیر نداشت تازه زایمان کردهمنم شیر ...

انوقت فرق داره من نظرم دربازه پادریه ک شیر داره ولی نمیده مجبور بودن فرق داره با نخواستن

همیشه بدم می اومد از شیر دادن زنایی که میدم شیر میدن چندشم میشدچند ماه قبل دخترم مریض بود بردم بیمار ...

خوب اون دیگه خیلی بی شعور بوده 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
باشه ولی حداقل ۶ ماه اول باید به بچه شیر داد حتی خارجیا از نظر علمی اثبات کردن

خارجیا🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیزم متاسفانه این موضوع تو جامعه ما هنوز تابو هستش ب حرف بقیه اهمیت نده من دوست نداشتم شیر بدم یک ماه دوشیدم بعدم شیرخشک دادم بسیار راضیم دخترم قدش بلند تر از بقیه هم سناش بود وزنش عالی بود دندون در اورد حتی یکیشو نفهمیدم ن مریض شد ن هیچی هر تصمیمی بگیری قابل احترامه

🕊✌🏻