2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5267 بازدید | 169 پست

میدونی چیه

این ترفندشونه

داداشم بعد از جداییم اینو بهم گفت

اولش خیلی پیگیرت میشن مراقبتن باهات حرف میزنن برات هزارتا کار میکنن تا تو ببینیشون ولی از یه جایی به بعد وقتی میفهمن که گرفتار شدی و مبتلا به اون

کم کم عقب میکشن،کمرنگ میشن و دور میشن بعدش تو حس کششت بیشتر میشه و دوست داری بیشتر با اون وقت بگذرونی و وقتی می‌بینی مثل قبل نیست و اونجوری بهت رسیدگی نمیکنه،باهاش دعوا راه میندازی و کم کم که دید میتونه ازت استفاده کنه،خواسته هاشو تحمیل میکنه و تو برای اینکه از دستش ندی ،خودتو مجبور میکنی با دلش راه بیای بلکه مثل قبل بشه ولی هرچی بیشتر پیش برین اون سردتر میشه و تو گیر و دعوات بیشتر میشه،تهشم یکی خسته میشه و میره

ولی بیچاره اونیه که روی ویرونه جا میمونه و نمیدونه خودشو چطوری جمع کنه

میدونی چیهاین ترفندشونهداداشم بعد از جداییم اینو بهم گفتاولش خیلی پیگیرت میشن مراقبتن باهات حرف میزن ...

ما رابطه داشتیم سرد نشد...

من اینقر سر چیزای الکی قهر میکردم باز خودم میرفتم اشتی که اینطوری شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب 

بهتر که خدافظی‌کردید تموم شد 

این فقط واسه سرگرمی میخواستت دیگه 

خودشم گفت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اسی ۱۶ سال پیش 

یدونه از این زبون بازای پست فطرت که خیلیم خوب نقش عاشق بازی کرد همین بلارو بدترشو سر من اوورد. 

اونم میگفت برا ازدواج میخام و خاستگاری کرد. فقط واسه اینکه من بمونم. که بیشتر سو استفاده کنه. 

و بعدم یواشکی رفت ازدواج کرد با یه دختر که موقعیت خوبی داشتن.  نه خودش نه خانوادش یه حلالیتم نگرفتن. 

فکر کردی تقاص پس داد؟؟ نهههههههه زندگیش عالی. روز به روزم جوونتر و بهتر. 

پس این اشغال ارزش ثانیه فکر و ناراحتی نداره. 

ما رابطه داشتیم سرد نشد...من اینقر سر چیزای الکی قهر میکردم باز خودم میرفتم اشتی که اینطوری شد

آخه اون از اول هم یه همچین چیزیو با تو توی ذهنش تصور کرده و گفتم بهت تو حساس تر میشی و بیشتر گیر و میدی و دعوا میکنی،اگر طرف براش مهم باشه نمیزاره قهر کنی و سعی میکنه اصلاحت کنه و مسئله رو حل کنه،قهر و آشتب هیچوقت راه حل خوبی نیست

میدونی چیهاین ترفندشونهداداشم بعد از جداییم اینو بهم گفتاولش خیلی پیگیرت میشن مراقبتن باهات حرف میزن ...

به نظر من حتی بعد از ازدواج هم نباید همیشه کامل محبت کرد و در دسترس بود هم مرد هم زن چون اینطوری یکی زده میشه می ذاره میره از زندگی

خدا راشکر که شناختیش وکنارش گذاشتی  چرا دخترا فکر می کنند بایه بغل وبوس چیزی ازشون کم نمیشه  چرا می ذارید لذت بغل وصورتتون را یه اشغال عوضی ببره یه ودختر که می خواد دراینده بچش رادر آغوش بکشه نباید  بدنش راحتی سطحی در اختیار کسی بذاره به خدا بکارت فقط؟به رابطه نیست حتی با یه دستمالی کخ برای خیلی ها ساده هست  ارزش دختر  نابود میشه

خدا راشکر که شناختیش وکنارش گذاشتی چرا دخترا فکر می کنند بایه بغل وبوس چیزی ازشون کم نمیشه چرا می ...

حالا بچه هیچ بچه واسه چن سال بعده چیزی که اذیت کننده ست روح و روان اون دختر بعد رفتن اون پسره نزدیک شدن این پسر به این دختر یه جورایی شبیه تجاوز تلقی میشه و به اندازه ی یه تجاوز اسیب روحی می زنه به یه دختر پر احساس و دلسوز و مهربون

عادت کردن برای هرکسی یه روند خاصی داره و فکر میکنم بعد از 21 روز بتونی با عدم حضورش کنار بیای و کم کم بعدش خودتو سرگرم کن،من به اندازه اون چندماهی که باهم بودیم،دقیقا برابرش گریه کردم و ناراحت بودم ولی سعی نکردم بهش فکر نکنم،هرچی بیشتر بخوای به خودت فشار بیاری که بهش فکر نکنی،متاسفانه بیشتر تو فکرش میری ، پس بزار تخلیه بشی

من توی روزایی که فکر میکردم تمومش کردم و دیگه مهم نیست بازم 8 9 ماه بعدش یکی شبیهشو جلوی یه مغازه دیدم،خودشم نه ها فقط یکی بود که شبیهش بود،اما بازم بغض کردم و دستام لرزید

بزار بگذره روندش

تومقصر نیستی خودتو سرزنش نکنتو فقط سادگی کردی اون ذاتش نجس بوده و هست

هربلایی سر آدم میاد خودش مقصره که میاد پس مواظب خوبی های خودتون باشید!؟ یعنی چه تو مقصر نیستی 

خدایا سهم مااز دنیا کجاست...

ما رابطه داشتیم سرد نشد...من اینقر سر چیزای الکی قهر میکردم باز خودم میرفتم اشتی که اینطوری شد

اتفاقا سرد شد و فقط قصد بازی دادنتو داشت 

این محبتها و درخواست ازدواج و غیره ترفندشونه بعد که سرد و سیر شدن، ولت میکنن و میرن سراغ یکی دیگه. 

با این حرفا که بهش چسبیدم و قهر و دعوا کردم و خودتو مقصر بدونی و فلان.... خودتو گول نزن. اون واقعا دوستت نداشت اگه داشت با همه چیزت میساخت 

لطفا برای خودت ارزش قائل باش 

همسرم میگه ها این دخترا گول حرف پسرا رو میخورن و ازشون سوء استفاده میشه، باورم نمیشد. میگفتم نه، دخترای الان زرنگن. 

لطفا خودتو جمع کن