2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 167 پست
هربلایی سر آدم میاد خودش مقصره که میاد پس مواظب خوبی های خودتون باشید!؟ یعنی چه تو مقصر نیستی

حرفتو قبول دارم عزیزم ولی اسی

داره خودشو سرزنش میکنه فکرمیکنه

خودش باعث شده پسره پسش بزنه

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

حرفتو قبول دارم عزیزم ولی اسیداره خودشو سرزنش میکنه فکرمیکنهخودش باعث شده پسره پسش بزنه

این پسره از اول مشخص که دنبال هول بازیه پسری که دختری رو خواست شماره تماس خانواده رو میگیره و خانواده رو در جریان میزارد اول بعد اگر شماره خودش رو خواست یعنی ۹۰درصد بازی سر گرمی

خدایا سهم مااز دنیا کجاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پسره از اول مشخص که دنبال هول بازیه پسری که دختری رو خواست شماره تماس خانواده رو میگیره و خانواد ...

آره عزیزم میدونم ولی خب تو کَتِ

استارتر نمیره همش میگه من مقصرم

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

من هم همچین اتفاقی برام افتاد و خیلی از درون خورد شدم خیلییییییییییی اما خواهش میکنم اشتباه من نکن هیج وقت دونبالش نرو و امید ب برگشتنش نداشته باش 

منم اوایل فکر میکردم تقصیر من بوده اما باور کن اون آدم موندن نبوده بی مسعولیت بوده 

موقعی ک میخواست بره ب من میگفت بخاطر اینکه نمیتونم خوشبخت کنم رفتم اما موقعی ک وضع مالیش خوب شد بازم منو نخواست!چون از همون اول نمیخواست 

کسی ک نخواد بمونه 

نخواد باهات ازدواج کنه سالها بهش فرصت بدی و پاش بمونی نمیکنه 

اینم ب من کلی قول ازدواج داده بود اما اینا فقط حرف اجی 

هیج وقت گول حرف پسرا اول رابطه نخور 

بزار زمان آدم ها رو بهت نشون بده 

اصلا وابسته کسی نباش و هیج وقت این ذهنیت نداشته باش بره من نمیتونم ب زندگی ادامه بدم بیرون پر از پسره

چیزی گ برنمیگرده عمر  و اشک های توعه 

من برمیگشتم عقب هرگز روزی اشک نمیریختم برای شخصی که 

نخواسته بمونه .

باور کن یا هرکی هم بده همین کارو میکنه چون مشگل از درون خودش نه تو

قول ازدواج واسه رسیدن به رابطه خیلی کار کثیفیه. ادم باید صادق باشه خیلی ها هستن حاضرن بدون اینده ی ازدواجی وارد رابطه بشن. ادما باید هم تیپ خودشونو پیدا کنن

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

تازه همین ادمای ناامن میرن عکسای قدی دوست دخترشونو به اصطلاح به همدیگه نشون میدن هار هار می خندن نمی ...

در کثیف و رذل بودن پسرا که شکی نیست ولی دختر باید عاقل باشه خودشو تو همچین تله ای نندازه 

تازه دختره رو بهم دیگه تعارف میزنن میگن فلانش  کردم یه حال داد  اونجاش اینطور بود اینجاش اینطور تو هم بکن نوش جونت یه مدت به دختره محل نمیدن نفر بعد پا پیش میزاره درواقع میندازن تو تور هم😔💔

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
در کثیف و رذل بودن پسرا که شکی نیست ولی دختر باید عاقل باشه خودشو تو همچین تله ای نندازه تازه دختره ...

دقیقاااا ببخشیدا اینا همون پسرای لاشی و هول ان که یا پدر و مادرشون درست تربیت شون نکردن یا دوستای نایاب داشتن یا تحت جامعه بد شدن یا شایدم یه ترومای بچگی یا یه شکست عشقی بد باعث شده پسرامون اینطوری شن اکثرا اونا رو هم میشه درست کرد نیاز به تراپی دارن فقط ولی در کل اون پسرا رو خونواده شون باید در فکرشون باشن و برای درمان پسرشون قدم بردارن ما دخترا هم نباید سمت این پسرایی که مریض و ناامنن بریم کلا باید باغ پسرای خوب و اگاه وارد رابطه شیم که امنن و پدر و مادر تو تربیت بچه شون نهایت تلاششونو کردن

چه بی پدریهههههههه 😑😑😑😑

دخترم تو چقدر عقلت کم بوده که زرتی رفتی باهاش رابطه داشتی 

بهت بگم دیگه عمرا سمتت بیاد این دی..وس 😑😑

چرا خودتو حیف کردی دختر ؟!

تو که خانواده به اون خوبی داری حیف تو نیست بشی دستمال پسرای آشغالی مثل این ؟؟؟

کاریه که شده لطفا سرزنشم نکن😔

سرزنشت نکنم دارم حرص میخورم از دستت دخترجون

ببین اصلا بحث مذهب نیست همین الان تو دل اروپام فهمیدن تا وقتی رسمی نشدی با یه پسر هیچ چیزی قطعی نیست و اون پسر میتونه با هزار نفر دیگم باشه ! به راحتی چون تعهدی نداره 

راحت به دستت بیاره راحتم میذارتت کنار !

خودت بشین فک کن وقتی بدون هیچ خواستگاری رسمی ، بدون هیچ خرجی ( مثلا طلا و حلقه و نشون خریدن ) بری باهاش رابطه داشته باشی دیگه ارزشی میمونه برات ؟؟؟

یک در هزار شاید یه پسری اونی رو که باهاش رابطه داشته بگیره 

ببین ایرانیا فقط حرف اوپن مایندی میزنن هنوزم همون تفکرات قدیمی دارن 

باور کن ما که شوهرامون دهن خودشونو صاف کردن تا بیان خواستگاری و بله رو دادیم تو زندگی اذیتیم از دستشون چه برسه اینجوری رابطه ها 

اینارو بهت میگم خوب بخون و دیگه طعمه نشو خواهشا تو ارزشت بیشتراز این حرفاست 

این پسره مشخصه آدم دوزاری بیش نیست ! وگرنه منت غذا گرفتن و نمیذاشت سرت !

فقط از این به بعد بذار پسرا برای بدست آوردنت بجنگن ، رابطه که به هیچ وجه نداشته باش تا عقد کنی با پسری که لیاقت اینو داره که تنت به تنش بخوره !

تفکران اینجور آزادیارو نمیپسندم واقعا مثل خواهرم باهات صحبت کردم 

😔💔وابستم کرد

توی این رابطه اون لذتشا برده وولت کرده بره بایکی دیگه شاید چون راحت قبول کردی رابطه رو از چشمش افتادی اینا تجربه زندگین از این به بعد محطاط عمل کن تو ارزشمند تراز این حرفایی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

خودمو سرزنش میکنم میگم چیشد اینکه قصدش ازدواج بود اصرار شدید به ازدواج رو خودش اول شروع کرد... شاید ...

پسره لاشیه عزیزم

ربط به تو نداره

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.