2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 167 پست
😔عزیزم اون خیلی اصرار به ازدواج داشت خیلی زیاد فقط میگف با خانوادت حرف بزن من همین الان میام اینقد ...

دورت بگردم چرا انقد خودتو سرزنش می‌کنی دوست نداشت اگه داشت با همه بدی هات می‌ساخت خدا نجاتت داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔عزیزم اون خیلی اصرار به ازدواج داشت خیلی زیاد فقط میگف با خانوادت حرف بزن من همین الان میام اینقد ...

عزیزم اون واسه رابطه این حرف هارو زده

نذار هیچ پسری بهت دستبزنه بدن تو خیلی با ارزش تر از چیزیه که پسرا با دروغ گفتن خامت کنن

اینا شگردشونه اگه راست میگن بیان خواستگاری عقد کنید بعد رابطه قبلش اصلاااااا

خب پس بگو ! ولی با این همه که میگی ، بازم آدم سمی ای بوده ، موقع خدافظی چرا باید بگه عشق ابدی من؟ خودشم که گفته نمیخوام ازدواج کنم و بهانه کرده که دانشگاهم شهر دور میفته و فلان. وابستت کرده درست! ولی این دندون لقو بکش بنداز دور خواهر.یه مدتی ناراحتی میکشی ، حالت بد میشه گریه میکنی ولی بهتر از اینه که یه عمر پای این آدمی که معلومه تلاشی برای داشتنت نمیخواد بکنه بمونی

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
وقتی میگن قبل ازدواج رابطه نباشه پسرها هار میشن و دختر وابسته همینه دیگه

من هیچ وقت وابسته نمیشدم اگر الکی بم نمیگف دوست دارم..

بخاطر رابطه ج ن سی وابسته نشدم

بخاطر حرفاشم و کاراش