2777
2789
عنوان

عاشق کجای خونتونین من عاشق حیاطمونم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه ما اینجور چیزا نداریم.خونت چند متره؟

جرا من دیدم..عاشق خارپشته شدم...ولی میترسه خیلی..نمیدونم از کجا میاد..

خونم ک متری نمیدونم..ولی ۶تا ۱۲متری میخوره..ک من ۴تا انداختم بقیه ش سرامیک.دوتا خواب ۱۲متری یا یه کناره ۱متری..اشپزخونمم ۱۲متری..حیاط خلوطم درش از اشپزخونه...با یه انباری

چرا؟ببین میتونی پای باغچه تو‌مرز بندی کنی..خیلی تلثیر داره

مرزبندیه به درخت هامون رسیدگی نشده خوب رشد نکردن همه کج شدن ویه حوض بزرگ هم گوشه حیاط داریم ولی قشنگ نیس نمیدونم چکارکنم قشنگ بشه

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

منم خیلی گل و گیاه دوست دارم ولی تو آپارتمانیم ،خودم چند تا گلدون گذاشتمو دلم به همونا خوشه ولی خیلی ...

عزیزم من از اون گل سمت راست بالایی دارم برگ هاشون چرا اینجوریه همه میریزه روبه پایین

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

مرزبندیه به درخت هامون رسیدگی نشده خوب رشد نکردن همه کج شدن ویه حوض بزرگ هم گوشه حیاط داریم ولی قشنگ ...

خب پس یعی کن به درختا برسین.حرص کنید.پایه بزنیدبراشون.سعی کن زیردرختا همیشه تمیز باشه.حوضت تمیز باشه.یه رنگم بزن بهش.

خب پس یعی کن به درختا برسین.حرص کنید.پایه بزنیدبراشون.سعی کن زیردرختا همیشه تمیز باشه.حوضت تمیز باشه ...

عزیزم عکس گذاشتین اگه لایکم کنید  🤭

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید