حیاطمون دوتا در داره..یکی ماشین رو یکیم ک میریممیام خودمون..تمیزموزاییک شده ..و از یک سمت دیوار بزرگ حیاط کلا باغچه هست توش درخت سیب قرمز..الوبخارا..انگور...درخت گل محمدی..بوته بزرگ یاس..و سه مدل بوته ی گل سرخ داره...به سمت در خونه بیای یه سکوی بزرگ یا بقول مامانجونم بهارخواب داره..هوای حیاطش عالیه...زمستون یه جور قشنگه ..بهار که میشه انگار تو باغ قدم میزنی..بوی یاس و گل محمدی میپیچه...پاییز ک میشه هم خیلی قشنگه...ما امسال کلی سیب خوردیم..کلی میوه مربا درست کردم...این همه مستاجری کردم اما این دوسال اینجا تو اینخونه عشق کردم واقعا...
ب 🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
مسئولیتش سروصداش خونه قدیمی ودلگیر خدا کنه زودتر از اینجا پاشیم بریم شش ساله هر روز میگم کی از اینج ...
حالا که فعلا نشستی یه کاری کن شرایط بهتر بشه مثلا خونه رو یه رنگ اکیلیک بزن یه باغچه درست کن توش چیزمیز بکار مدرسه پسرم سرایدار مرغ و خروس نگهمیداره اینا هم خیلی خوششون میاد میگه مامان وسط حیاط میچرخن😄
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇