2777
2789
عنوان

با اینکه به خدا باور دارم ولی حالم بهم میخوره از

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست

این تناقض من رو هم همیشه آزار میده 

مگه تاریخ نخوندی؟ همین شصت هفتاد سال پیش،که خواستن به زنان ایرانی حق رای بدن مگه از علمای نجف و اسلام کمک نخواستن که آااااای به داد اسلام برسید؟ 

تنها پاسخی که عقل من میده اینه که چون تمام این روایات و احادیث رو مردها نوشتن، خواستن به بهانه دین و مذهب تا میتونن اسباب سرکوب و تحقیر زنان رو فراهم کنن 

وگرنه چرا خدا باید بین بنده هاش به خاطر جنسیت فرق بزاره؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

حکم شرعی هم هست نزدیکی با دختری که به بلوغ نرسیده حرامه

تو احادیث و قران که همچین چیزی نیست

بعدم تو اون حکم شرعی  گفته شده دخول حرامه ولی لذت جستن غیر دخول حرام نیست، واقعا حال بهم زنه

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه حدیثی هست میگه از سعادت مرد این است که دخترش در خانه اش خون حیض نبیند (امام صادق)یعنی دختر ر ...

ببین ازدواج یه چیز چند وجهیه دختر از لحاظ فیزیکی از سن نه سالگی قابلیت باردار شدن و برای زن گذاشته پس نتیجه بگیریم خدا هم ظالمه؟چطور دلش میاد دختر 9ساله باردار شه؟چرا نه نذاشت 18سالگی مثلا!!!

ازدواج دو بخش فیزیکی و عقلی میخواد بعضیا حتی تو سن 25سالگی هم برای ازدواج مناسب نیستن بعضیا با سن 13تا 14هم مناسبن الان از هر دو ازدواجی یکیش طلاقه در صورتی که سن ازدواج نزدیک 30سال شده پس ربطی نداره به سن 

سن ازدواج یه چیز سلیقه ای برای هر کس متفاوته این حدیث هم یک توصیه ست نه اجبار یا دستور اونم برای مردم 1400سال پیش نه الان که همه چیز تغییر کرده

ببین ازدواج یه چیز چند وجهیه دختر از لحاظ فیزیکی از سن نه سالگی قابلیت باردار شدن و برای زن گذاشته پ ...

بعدم هیییییییچ دختری از ۱۳ یا ۱۴ سالگی تحت هیچ شرایطی مناسب ازدواج نیست 

هیچ دختری

۱۴۰۴/۷/۲۵

اینایی که گفتی همش سفسطه ست دلیل عقلانی نیست. مجاب نمیشم.

خب پس ذکر کن کجاش غیر عقلانیه با منطق

طبق منطق شما ایا خدا که قابلیت باردار شدن رو برای یه دختر 9ساله گذاشته هم ظالمه درسته؟

خب پس ذکر کن کجاش غیر عقلانیه با منطقطبق منطق شما ایا خدا که قابلیت باردار شدن رو برای یه دختر 9ساله ...

پس پسر هم تو ۱۵ سالگی قابلیت باردار کردن داره باید بره باردار کنه؟

مگه حیوانیم دختر ۹ ساله بره باردار بشه؟

تفاوت ما و حیوونا تو چیه پس؟

۱۴۰۴/۷/۲۵

بعدم هیییییییچ دختری از ۱۳ یا ۱۴ سالگی تحت هیچ شرایطی مناسب ازدواج نیست هیچ دختری

تو نمی تونی واسه همه نسخه بپیچی 

هر کسی متفاوته 

هر کس انتخاب سن ازدواج ش بر عهده ی خودشه به کسی هم مربوط نیست یکی‌ 14یکی 30

هم اون 14ساله می تونه ازدواجش به طلاق منجر شه هم 30ساله پس لزوما به سن ربط نداره

ببین ازدواج یه چیز چند وجهیه دختر از لحاظ فیزیکی از سن نه سالگی قابلیت باردار شدن و برای زن گذاشته پ ...

بعدم حتما ازدواجی که دوام داره نشونه موفق بودنش نیست

چه بسا دختر ۱۳ ساله شوهر کنه ولی انقد توسری خور بشه که حتی نتونه از حق خودش دفاع کنه درصورتی که زن ۳۰ ساله میتونه راحت از عهده خودش بربیاد

۱۴۰۴/۷/۲۵

قبول کردم عزیزم

درباره این حدیث که گفتی اینترنت زدم ... بعضی جاها نوشته پیامبر گفته ... بعضی از احادیث تحریف شده هستند ... جدا از این ها عزیزم .. دخترای عرب عراق  نه تنها اون موقع الان هم ببینی باور نمیکنی... هیکلی بودن و از نظر اندام و قد اصلا بهشون نمیخوره که کم سن باشند  ... خیلی چیزا با دختران ما فرق میکنن

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

تو نمی تونی واسه همه نسخه بپیچی هر کسی متفاوته هر کس انتخاب سن ازدواج ش بر عهده ی خودشه به کسی هم مر ...

یعنی تو به این اعتقاد داری که دختر ۱۳ ساله میتونه ازدواج کنه؟

منطقت اینو میپذیره؟ اگه میپذیره که حرفی نداره بی منطق تر از این حرفایی

۱۴۰۴/۷/۲۵

پس پسر هم تو ۱۵ سالگی قابلیت باردار کردن داره باید بره باردار کنه؟مگه حیوانیم دختر ۹ ساله بره باردار ...

تفاوت تو با حیوان اینه که خدا بهت عقل داده 

که تو از سن 15 سالگی شرایط جسمی ازدواج و داری اگه تونستی شرایط مالی و عقلی رو هم پیدا کنی ازدواج کن حالا شاید یکی شرایط عقلی و مالیش تو همون سن 15 تکمیل شه یکی تا 40سالگی هم تکمیل نشه دیگه بستگی به فردش داره

درباره این حدیث که گفتی اینترنت زدم ... بعضی جاها نوشته پیامبر گفته ... بعضی از احادیث تحریف شده هست ...

هیکل با عقل فرق داره.

تو هیچ دوره تاریخی دختر زیر ۱۲ سال اونقدر عاقل نبوده که بدونه ازدواج چیه.

ته دلم حس میکنم همش بهره کشی جنسیه. حتی تو ذهن شما هم همین اومد سریع چون گفتی دختره هیکلیه نگفتی دختره عقل گرفته...

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم موافقم یه سری احکام و احادیث خیلی پبش پا افتادست و به درد دنیای امروز نمیخوره البته طبیعیم هست واسه 1400 سال پیش بوده این حرفا و مردم اون زمان ولی خب میخوان بگن نه این واسه همه زمانهاست!!!

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد