2777
2789
عنوان

با اینکه به خدا باور دارم ولی حالم بهم میخوره از

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 45 پست
تفاوت تو با حیوان اینه که خدا بهت عقل داده که تو از سن 15 سالگی شرایط جسمی ازدواج و داری اگه تونستی ...

عزیزم ۱۵ سالگی نه، قبل از پریود شدن یعنی تقریبا ۱۱ سالگی

حتی خودمم از گفتن ازدواج یه بچه ۱۱ ساله خجالت میکشم

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم موافقم یه سری احکام و احادیث خیلی پبش پا افتادست و به درد دنیای امروز نمیخوره البته طبیعیم هست و ...

دقیقا

ما باید احادیثی که به زمان ما میخورن رو گلچین کنیم نه احادیثی که برای مردم جاهلیت بوده.

وگرنه چرا خدا اصلا به ما عقل داده که فکر کنیم

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو به این اعتقاد داری که دختر ۱۳ ساله میتونه ازدواج کنه؟منطقت اینو میپذیره؟ اگه میپذیره که حرفی ...

من مث تو‌ ادم خود خواهی نیستم همه باید مث من فک کنم 

سن ازدواج چیز شخصیه 

من خودم 25 سالمه ازدواج نکردم شاید تا سی سالگی هم نکنم ولی دختری هم 13سالگی ازدواج کنه بهش گارد نمیگرم چون تصمیمه که خودش گرفته که هم می تونه درست باشه هم اشتباه

ببین ازدواج یه چیز چند وجهیه دختر از لحاظ فیزیکی از سن نه سالگی قابلیت باردار شدن و برای زن گذاشته پ ...

اینا توجیهه و سفسطه است دوست عزیز 

اول که سن بلوغ الان که به دلایل محیطی و تغذیه، به زیر 10 سال رسیده از نظر علم پزشکی اشتباهه و باید جلوش گرفته بشه و حداقل به 12 سال برسه، قدیما که بیشتر بوده

دوما مگه شروع پریود الزاما به معنای آمادگی برای بارداری هست؟ 

سوما من به هیچ عنوان از طلاق دفاع نمیکنم، ولی وقتی 2 تا آدم به هر دلیلی نمیتونن با هم زندگی کنن و موندشون کنار هم فقط باعث آزار و اذیت و تلف شدن زندگیه، چرا باید بسوزند و بسازن؟ 

اگه آمار طلاق زیاد شده فقط به خاطر اینه که بیشتر خانواده ها دیگه مثل قدیم سنتی و جنسیت زده فکر نمیکنن و بیشتر حمایت میکنن از جدایی فرزندشون، مهمتر اینکه چون سن ازدواج بالا رفته زن و مرد خودشون رو مجبور به تحمل زندگی غلط نمیدونن و راهشون رو جدا میکنن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من مث تو‌ ادم خود خواهی نیستم همه باید مث من فک کنم سن ازدواج چیز شخصیه من خودم 25 سالمه ازدواج نکرد ...

تو 25 سالته نمیدونی دختر 13 ساله صلاحیت تصمیم گیری در این مورد رو نداره؟!!!

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

من مث تو‌ ادم خود خواهی نیستم همه باید مث من فک کنم سن ازدواج چیز شخصیه من خودم 25 سالمه ازدواج نکرد ...

اوکی پس دختر ۱۳ ساله ای که بخواد ترک تحصیل کنه هم باید از تصمیمش پیروی کنیم و احترام بزاریم چون خودخواه نیستیم، چون عقلش کامل شده و میتونه تصمیم بگیره

به به چقد منطقی

۱۴۰۴/۷/۲۵

اوکی پس دختر ۱۳ ساله ای که بخواد ترک تحصیل کنه هم باید از تصمیمش پیروی کنیم و احترام بزاریم چون خودخ ...

خب همون دختر 13 ساله بخواد ترک تحصیل کنه تو به زور می تونی جلوش بگیری و مجبورش کنی درس بخونه؟

شما می تونید فقط با ادما صحبت کنید نه اینکه مجبورشون کنید

هیکل با عقل فرق داره.تو هیچ دوره تاریخی دختر زیر ۱۲ سال اونقدر عاقل نبوده که بدونه ازدواج چیه.ته دلم ...

من فکر میکنم بعضی از احادیث تحریف شده هست ...

درمورد این حدیث که گفتی سرچ زدم نوشته پیامبر یا امام صادق ... یعنی سندیت نداره‌...

ولی بازم فکر میکنم باید از کسی که درسش رو خونده یا سوادش رو داره بپرسی .... 

حتی تو کتاب دینی راهنمایی و دبیرستان یادم میاد درمورد تحریف احادیث نوشته شده ...

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

خب همون دختر 13 ساله بخواد ترک تحصیل کنه تو به زور می تونی جلوش بگیری و مجبورش کنی درس بخونه؟شما می ...

اره میتونم به زور مجبورش کنم. حد اقل تا ۱۸ سالگی مسئولیت کاراش با منه.

تربیتش، کارایی که میکنه

بنظرم شما دختر ۱۳ ساله ت مواددهم بکشه بهش احترام میزاری.

بعدم این موردی که تو میگی استثنا هست. چرا باید یه دختر ۱۳ ساله به ازدواج علاقه داشته باشه اصلا؟ مگر نه اینکه همش دور و بریاش تشویقش میکنن اونم با ازدواج زود؟ 

باید فرهنگ درست بشه نه اینکه ما به حرف و خواسته های یه بچه فرهنگ رو تغییر بدیم

یا کل فرهنگ رو به دل یه جنسیت خاص تغییر بدیم

۱۴۰۴/۷/۲۵

من فکر میکنم بعضی از احادیث تحریف شده هست ...درمورد این حدیث که گفتی سرچ زدم نوشته پیامبر یا امام صا ...

اصلا مشکلم یدونه هیمن حدیث نیست.  هزاران مورد هست.

باید یادداشتشون کنم و حتما از کسی بپرسم وگرنه دیوونه میشم از اسلام خارج میشم

۱۴۰۴/۷/۲۵

اصلا مشکلم یدونه هیمن حدیث نیست. هزاران مورد هست.باید یادداشتشون کنم و حتما از کسی بپرسم وگرنه دیوو ...

حتما پیگیرش باش ... 

ولی بی طرف سراغ سوالات برو ...

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

برای منم خیلی چیزا سواله.بهم گفتن کتاب نظام حقوق زن در اسلام نوشته مرتضی مطهری و بخون به جواب سوالات برسی.من دانلود کردم پی دی افش تو گوگل هست،ولی هنوز نخوندم...میگن قانع کنندس اگه خواستی دانلود کن بخون شاید جواب سوالات و گرفتی منم وقت کنم قراره بخونم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

وای وای وای استارتر 

تاپیکت منو یاد مسئله تخفیذ انداخت   

میدونی که حکمی در دین هست که اگه مثلا مردی مهمان خانه شخصی بشه، اگه میزبان دختربچه حتی شیرخواره داشته باشه میتونه برای مهمانش صیغه کنه و شب در اختیارش قرار بده، ولی مهمان جایز نیست جز تخفیذ کار دیگه ای باهاش،بکنه

اصلا میتونی تصور کنی که خدا چنین اجازه ای به مردها داده باشه؟؟؟؟؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اره میتونم به زور مجبورش کنم. حد اقل تا ۱۸ سالگی مسئولیت کاراش با منه.تربیتش، کارایی که میکنهبنظرم ش ...

پدر مادر نقش حمایت گر دارن نه اجبار گر تو اگه پدر مادر درستی باشه شک نکن طی این چند سال با اموزش درست و صمیمیت که بین شون هست می تونن سن ازدواج درست برای دخترشون پیدا کن پس اگه پدر مادر نقطه امن فرزند شون باشن قطعا به حرف شون گوش میدن 

بعدش ما ایرانیا فقط دوس داریم سرک بکشیم تو کار مردم 

سن ازدواج یه چیز شخصیه به من و تو ربطی نداره

همونطوری که سن 13 کمه سن 40یا 60ساله گی هم برای ازدواج زیاده پس یه کاری کنیم اونا هم ازدواج نکنن

شما فقط می تونید نظر بدید و نصحیت کنید نه اینکه حکم صادر کنید که فلان کار بده یا خوبه اکه تصمیم اشتباه باشه خود شخص اولین اسیب شو می بینه