2777
2789
عنوان

من با یان زن عموی نجس شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 43 پست
والا باید بگه نمیتونم وگرنه ادم اینجوری که عوض نمیشه معمولا بدتر هم میشن

تازه یکمی اینو میگه بعد هزارتا دعوا که کردیم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

شوهرت بهشون رو داده پررو شدند چند سری که گفتند بیا و شوهرت نرفت اونوقت دیگه میفهپن نباید درخواست نا معقول داشته باشند 

انگار شوهرتم بدش نمیاد 

زنگ بزن به زنعموش بگو بگو زنعمو شوهر من رانندتون نیست که همیشه اماده به خدمت باشه دیگه نبینم از شوهرم انتظارهای بیجا داشته باشید یه جوری دمش را قیچی کن

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب شوهرای گل و بلبلی گیر نینیسایتیا افتادهپس اون خوباش نصیب کیا میشه؟

نصیب کسی که غرق خوشبختیه و وقتشو تو نی نی سایت واسه چیزای خاله زنکی تلف نمیکنه😂 فقط واسه تاپیک های مهم و ضروری میاد تو این سایت 

کاربری دست دو نفره

دیده شوهرت بی زبونه .من جات بودم خودم جوابشو میدادم نمیذاشتم واسه شوهرم

بعد شوهرم دعوام میکنه ولی در خلوت زیاد باشوهرم حرف زدم و دعوا کردیم تا یکمی دست کشید از این زن بی حیا

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مقصر همسرتونه رو داده تمام

اره منم اینو بهش میگم

بهش گفتم اونا منفعت طلبن همین

وای اینقد باهم دعوا کردیم که نگو حتا خانوادش با خبر شدن خانوادش هم دیدن مسائله بدتر شد یکم جلو شوهر ...

به زن عمو بگو اینکه چون ماشین نداری مدام به شوهر من زنگ میزنی بیا ما رو کجا ببر و به همسایه هات هم می گی به شوهرم زنگ بزنن ،مثل این می ماند که ما چون خونه نداریم هر وقت مهمونی یا شب نشینی داشته باشیم بیاییم خونه شما بگیریم ،

حالا چندبار بود میگفتیم ایرادی نداره  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

دعوا که هنر نیست باید با سیاست شوهرتو متوجه کنی بهش بگو من به خاطر خودت میگم

بخدا هزارتا روش رفتم فایده نداش به دعوا رسیدیم حتا خانوادهامون هم با خبر شدن همه حقو بم دادن که دیدن زن عموش پرو شده

نصیب کسی که غرق خوشبختیه و وقتشو تو نی نی سایت واسه چیزای خاله زنکی تلف نمیکنه😂 فقط واسه تاپیک های ...

والا این مسائله اینقد  امونمو گرفته حتا نمیتونم رو درسم تمرکز کن فک  کن هر وخ بفهمه شوهرم خونه س  زود بهش میگه بیا منو ببر فلان جا

شوهرت بهشون رو داده پررو شدند چند سری که گفتند بیا و شوهرت نرفت اونوقت دیگه میفهپن نباید درخواست نا ...

دقیقا شوهرم  اولش خوشش میومد بعد دید پرو تر شدن و من و خانوادش باش حرف زدیم کمی فهمید

واقعا چه حقی داره برای این خواسته ها؟!! زن عمو آخه

از شانص بدم الهی بمیره راحتشم

الان این تیکه بود یا چی؟؟؟؟؟خودشمام ک الان نینی سایتی

تیکه نبود عزیزم گفتی همسرای خوب نصیب چه کسایی میشن منم گفتم نصیب کسایی که غرق خوشبختین کسایی که دیگه نمیان اینجا هی تاپیک همسرم بده یا خانواده همسرم اینکار رو کردن بزنن ...

الانم اسی همسرش مقصره به خاله اش رو داده 

بخاطر خاله اش همسر خودشو نادیده گرفته ....

من خودم نی نی سایت خیلی چیزای مهم یاد گرفتم ولی تاپیک های این مدلی که طرف تو زندگیش اذیته رو میبینم خودمم ناراحت میشم 

اگه قراره با ازدواج فقط همو اذیت کنیم همو نادیده بگیریم دیگه اون ازدواج از درون فقط پیرت میکنه 

کاربری دست دو نفره