2777
2789

این زن عموش شد بلای جونم  فک کتید  هر وخ دید شوهرم خونه س بهش میگه بیا کارهای  منو و عروسهام و دخترم انجام بده مثلا فلان عروسم ببره خونه باباش شهر دیگه یا دخترم ببر خونه شوهرش شهر دیگه   یا منو ببره برا دیدار فامیلام شهر دیگه  اینه همه درخواستها وقتی میبنه شوهرم برگشت شهرمون  استراحت کنه  شوهرم  شهر دیگه کار میکنه   و هر وخ وقت استراحتش  میاد کلی  چیز میخاد از ما تازه منو ادام حساب نمیکنه دیشب یه درخواستی از شوهرم کرد که  خودش و پسرش و عروش اینا رو ببره یه جای دور کارهاشون انجام بدن و تفریح برن و من عین چی بمونم  خونه

شوهرم قبلا قبول میکرد بعد کلی دعواش کردم تا کمی حس کرد  در کل دید خیلی پرو شده

حتا به همسایهاش یاد داده به وشهرم زنگ بزنن اونا رو برسون اونم جاهای دور 

کلافه م کرده به شدت ادم حسودیه حالا میبنه پسرهاش ماشینشون فروختن دارن خونه ویلایی میسازن و کلی پیشرفت میکنن   

زورش اومده شوهرم یه ماشین بسیار مدل پایین داره  بخدا ما تو یکی از اتاق های مادرشوهرم زندگی میکنیم حتا خونه نداریم اون وخ اون زنیکه بی شعور ول کن نیس چکار کنم  

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

شوهرت رو باید تنظیم کنی که قبول نکنه .وگرنه رو بدی، همه همینن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز دست خودتونه تا خود آدم نخواد هیشکی نمیتونه برات تعیین تکلیف کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

از این حجم از سکوت شما تعجب کردم باید به شوهرت بگی نذاره ازش سواستفاده کنن

وای اینقد باهم دعوا کردیم که نگو حتا خانوادش با خبر شدن  خانوادش هم دیدن مسائله بدتر شد یکم جلو شوهرمو گرفتن که تو تاکسی نیستی  اینقد دعواهای بدی کردیم که نگو این چن ماهه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مادرشوهرت یا خواهر شوهرت هیچی بهشون نمیگه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

شوهرت رو باید تنظیم کنی که قبول نکنه .وگرنه رو بدی، همه همینن

الان خیلی بهتر شد قبلا ماشینو کاملا دست اونا میداد بعد دیدن بش اسیب رسوندن دیگه نداد

من باشم جوابشو میدم یه بار عمه شوهرم تو یه مهمونی بهش گفت پاشو منو ببر خونمون   منم گفتم شوهر کن اسنپ نیست خودت برو   نمیشه منو بزاره اینجا با شما بیاد 

وای اینقد باهم دعوا کردیم که نگو حتا خانوادش با خبر شدن خانوادش هم دیدن مسائله بدتر شد یکم جلو شوهر ...

واقعا درک نمیکنم حتی اگه مادرشوهرتم بود حق نداشت همچین از پسرش سواستفاده کنه تازه اینکه یه زن غریبه اس شوهرت رو بدبخت گیر آورده داره ازش سواستفاده میکنه بنظرم خودت باهاش صحبت کن بشونش سرجاش باهاش رودرواسی نداری که قرارم‌نیست احترامش رو نگه داری مگه کیه

شوهرت راننده اس؟یعنی مسافرکشه؟چه آدم پررویی هست مگه مادرشه همچین بهش رو‌میده😐😐

نه بابا شوهرم کار دولتی داره ولی این زنه حسوده وپرو و بیشعوره  

ماشین گرفتیم یکمی زندگی برامون راحت بشه بعد بلای جونم شد هر روز اعصابم خورد میشه