2777
2789
بسلامتی خانم خوش انرژی خوشبخت باشی مهربون 🌸ولی خب شنیدم باخودکار یا مداد نوشته بشه بهترهبازم مرسی

فدات گلم ب همچنین 💋

اره عزیزم با خودکار داخل کاغذ بدون خط بنویس 💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من سوره احزاب رو نوشتم توی شیشه توی کمد گذاشتم خواستگارم زیاد شد ولی ازدواجم جور نشد

جور میشع عزیزم شک نیار باید صبر کنی منم اینقدر خاستگارام زیاد شده بودند بابا و مامان کلافه شده بودند 😂😂

ولی کنارش چله سوره احزاب هم بردار نمازشب بخون خیلی تاثیر داره انشالله ی همسر خب خدا نصیب زندگیت بکنه♥️♥️💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوره احزاب رو نوشتم توی شیشه توی کمد گذاشتم خواستگارم زیاد شد ولی ازدواجم جور نشد

قبلش خاستگار نداشتی ؟

خاستکارایی ک بعد نوشتنش اوند خوب و حسابی بودن یا ببخشید داغون ؟

قبلش خاستگار نداشتی ؟خاستکارایی ک بعد نوشتنش اوند خوب و حسابی بودن یا ببخشید داغون ؟

ببین همه جوره زنگ میزدن 

خواستگار رو فقط زیاد میکنه و تا زمانی که خدا نخواد ازدواجی صورت نمی گیره 

من از ۲۰ سالگی تا ۳۸ سالگی خواستگار داشتم ولی اون چند سالی که احزاب رو نوشته بودم هفته ایی دو سه تا میومدن 

دیگه خسته شده بودم این همه خواستگار ولی سرانجامی نداشت 

منم درش آوردم 

ببین همه جوره زنگ میزدن خواستگار رو فقط زیاد میکنه و تا زمانی که خدا نخواد ازدواجی صورت نمی گیره من ...

ینی انداختیش تو اب روون ؟

قبل از سوره ی احزاب چندوقت یکبار خاستگار می اومد ؟

جسارتا اونایی ک خوب بودنو چرا رد میکردی؟

ینی انداختیش تو اب روون ؟قبل از سوره ی احزاب چندوقت یکبار خاستگار می اومد ؟جسارتا اونایی ک خوب بودنو ...

اره فک کنم یادم نیست 

قبل ترش کمتر بود 

ببین بیشترش رو یه همسایه داریم الکی حرفی میزد پشت سرمون که واقعیت نداشت ما هم سپردیمش دست خدا 

به هر حال عزیزم تا زمانی که خدا نخواد جور نمیشه 

شما چ معجزه ای دیدید

حقوقم دوبرابر شد.

از جاهای مختلف به حسابم پول میاد.

مثلا چند روز پیش یه جا بهم کارت هدیه دادن که اصلا فکرشو نمیکردم

یا یه جا دیگه ۲ ساعت براشون کار کردن ۴۰۰ زدن به حسابم!

و...

خواندن نافله عشا یعنی همون نماز وتیره یا سوره واقعه در شبخوندن سوره ذاریات رزق و روزی دست خداست بعضی ...

عزیزم تو رو خدا دعا کن واسم به اسم کاربریم.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم🥹🙏.

سوره کوثر من برای رفع مزاحم هرشب صدبار می‌خوندم خیلی رزق و روزیم رو زیاد کرده بود قشنگ متوجه شدم بخا ...

عزیزم تو رو خدا دعا کن واسم به اسم کاربریم.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم🥹🙏.

من خاستگار داشتم ولی از روزی ک سوره احزاب رو نوشتم شاید باور نکنی بخدا خاستگار عین مور و ملخ از در و ...

بعد چند مدت نتیجه دیدی؟؟؟؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀