2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتون نتیجه گرفتین؟

اره قشنگم ♥️🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره قشنگم ♥️🥰

ببخشید عزیزم از همسرتون راضی هستید معیارای اخلاقی و مالی مدنظدتونو داره ؟ 

وقتی اومدن خاستگاریتون خونه و ماشین داشتن یا مثلا پولدار بودن ؟

من خاستگار اوکی ندارم هم کفو نیستیم .چیکار کنم خاستگار خوب پولدار و بااخلاق بیاد ؟

خداروشکر عزیزم سوره احزابو چجوری نوشتید چه روزی ؟ و اینکه با مداد یا خودکار ؟ ایت الکرسی هم اخرش نوش ...

فدات نفس انشالله قسمت شما هم ی پسر خب بشع 

والا عزیزم من خودم ننوشتم دادم کسی برام نوشت چون آداب داره مثلان نباید روز عمر در عقرب باشه با وضوبلید باشی حین نوشتن صبحت نکنی تو کاغذ بدون خط بلید باشع منم دیدم واقعان همت ندارم 😁♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببخشید عزیزم از همسرتون راضی هستید معیارای اخلاقی و مالی مدنظدتونو داره ؟ وقتی اومدن خاستگاریتون خون ...

من خاستگار داشتم ولی از روزی ک سوره احزاب رو نوشتم شاید باور نکنی بخدا خاستگار عین مور و ملخ از در و دیوار خونمون میومد ولی بابا و مامانم سخت گیر بودند دیگ تا اینک شوهرم اومد خدایش همه چیش اوکی هست بله خونه ماشین از خودش داشت ببین گلم من همیشه میگم همه آدما کامل نیستند مرد و زن نداره بالخره گل بی عیب خداست ولی خداروشکر از ازدواجم راضی هستم 😍♥️

من خاستگار داشتم ولی از روزی ک سوره احزاب رو نوشتم شاید باور نکنی بخدا خاستگار عین مور و ملخ از در و ...

الحمدولله 

ماشالله لا حول ولا قوه الی بالله علی العظیم 🍀💐

عزیزم شما چادری و نماز خونی ؟

باهنسرتون سنتی ازدواج کردید یا دوستی؟

فدات نفس انشالله قسمت شما هم ی پسر خب بشع والا عزیزم من خودم ننوشتم دادم کسی برام نوشت چون آداب داره ...

انشالله آمین یا ربالعالمین ممنونم مهربونم خوشبخت ترین باشی عزیزدلم 💕💕💕💕

عزیزم اون شخصو میشه بهم معرفی کنید 

الحمدولله ماشالله لا حول ولا قوه الی بالله علی العظیم 🍀💐عزیزم شما چادری و نماز خونی ؟باهنسرتون سنت ...

😍😍

بله گلم چادری هستم نماز هم میخونم البت اگ ب درگاه خدا قبول باشع نه عزیزم سنتی بود 💋

انشالله آمین یا ربالعالمین ممنونم مهربونم خوشبخت ترین باشی عزیزدلم 💕💕💕💕عزیزم اون شخصو میشه بهم م ...

فدات گلم ب همچنین 

دورت ی کانال بود بخدا تو ایتا ک خواهرم برام ثبت سفارش انجام داد میتونی ببری بدی برات پرینت بگیره اون طوری هم میشع بعد بذار داخل ی کوزه کوچیک دربش هم با دستمال کاغذی ببند بذار ی جای تاریک ک چشم خودتت هم بهش نخوره من از خواهرم‌پرسجو میکنم ببینم هنوز عضو اون کانال هست یا نه چون برلی پارسال بود من الان ۱ سال هست ب امید خدا ازدواج کردم 🥰💋💋

فدات گلم ب همچنین دورت ی کانال بود بخدا تو ایتا ک خواهرم برام ثبت سفارش انجام داد میتونی ببری بدی بر ...

بسلامتی خانم خوش انرژی خوشبخت باشی مهربون 🌸

ولی خب شنیدم باخودکار یا مداد نوشته بشه بهتره

بازم مرسی

چله سوره احزاب ذکر یا لطیف رو هر روز ۱۲۹ مرتبه بگو و نوشتن سوره احزاب رو داخل کوزه بذارید جای تاریک ...

من سوره احزاب رو نوشتم توی شیشه توی کمد گذاشتم خواستگارم زیاد شد ولی ازدواجم جور نشد