2777
2789
فدات گلم ب همچنین دورت ی کانال بود بخدا تو ایتا ک خواهرم برام ثبت سفارش انجام داد میتونی ببری بدی بر ...

اسم کانالش چی بود؟ 

بعد یکسال ازدواج کردی ؟؟؟

میتونیم اون رو هم همراه خودمون نگه داریم یا حتما باید تو کوزه باشع؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بعد از خواندن سوره مبارکه واقعه در هر روز، این دعا را باید بخوانید:

«اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقی فِی السَّماءِ فَأنْزِلْهُ وَ اِنْ کانَ فِی الْاَرْضِ فَأخْرِجْهُ وَ اِنْ کانَ بَعیداً فَقَرِّبْهُ وَ اِنْ کانَ قَریباً فَیَسِّرْهُ وُ اِنْ کانَ قَلیلاً فَکَثِّرْهُ وَ اِنْ کانَ کَثیراً فَبارِکْ لی فیهِ وَ أرْسِلْهُ عَلی اَیْدی خِیارِ خَلْقِکَ وَ لا تُحْوِجْنی اِلی شِرارِ خَلْقک. وَ اِنْ لَمْ یَکُنْ فَکَوِّنْهُ بکِیْنُونِیَّتِکَ وَ وَحْدانِیَّتِکَ، اَللّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَیََّ حَیْثُ اَکُونُ وَ لا تَنْقُلْنی اِلَیْهِ یَکُونُ، اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَِیْءٍ قَدیرٌ. یا حَیُّ یا قَیُّومُ، یا واحِدُ یا مَجیدُ، یا بَرُّ یا رَحیمُ یا غَنیُّ ، صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ تَمِّمْ عَلَیْنا نِعْمَتَکَ، وَ هَنِّئْنا کَرامَتَکَ، وَ اَلْبسْنا عافیَتَکَ.»

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جور میشع عزیزم شک نیار باید صبر کنی منم اینقدر خاستگارام زیاد شده بودند بابا و مامان کلافه شده بودند ...

سوره احزاب که چاه گرفتی بیشتر چه وقت هوایی میخوندیش

ببین همه جوره زنگ میزدن خواستگار رو فقط زیاد میکنه و تا زمانی که خدا نخواد ازدواجی صورت نمی گیره من ...

وقتی درش آوردی کجا گذاشتیش؟

بعد از خواندن سوره مبارکه واقعه در هر روز، این دعا را باید بخوانید:«اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقی فِی ...

من نمیدونستم و نمیخوندیم 

چی میشه ؟

چ فرقی داره خوندن و نخوندنش ؟

اسم کانالش چی بود؟ بعد یکسال ازدواج کردی ؟؟؟میتونیم اون رو هم همراه خودمون نگه داریم یا حتما باید تو ...

اسمش رو بخدا نمیدونم میگم گوشیه آجیم بوده کانالش نه گلم ب ۸ ماه نکشید ازدواج کردم اره حتمان باید داخل کوزه باشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سوره احزاب که چاه گرفتی بیشتر چه وقت هوایی میخوندیش

چله سوره وقتی برمیداری باید هر روز یا هر شب پشت سرهم بخونی نباید ی روز جا بندازی من شبا میخوندم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بعد از خواندن سوره مبارکه واقعه در هر روز، این دعا را باید بخوانید:«اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقی فِی ...

برای چی خبع گلم

اسمش رو بخدا نمیدونم میگم گوشیه آجیم بوده کانالش نه گلم ب ۸ ماه نکشید ازدواج کردم اره حتمان باید داخ ...

تو خونه فقط شما مجرد بودید یا خواهر مجرد هم داشتید؟

تو خونه فقط شما مجرد بودید یا خواهر مجرد هم داشتید؟

نه گلم فقط من مجرد بودم 

من نمیدونستم و نمیخوندیم چی میشه ؟چ فرقی داره خوندن و نخوندنش ؟

عزیزم شما همون ملکه هستید که تاپیک بانو آرتمیس بودین؟

منم چیزایی که خودم نتیجه دیدم 

اول از همه استغفار استغفار استغفار .اینو دست کم نگیر .

روزی صدبار ذکر الحمدلله.شکر نعمت نعمتت افزون کن

به همون زبون خودمون هم از خدا تشکر کن بابت نعمت هاش

کلام خیلی اثر داره.هر چی شاد باشی شکر گذار باشی کائنات شادی و برکت بیشتری برات میفرسته .ربطی به قانون جذب هم نداره 

ذکر یا وهاب یا رزاق یا غنی روزی صدبار

دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ بار سوره تکاثر

پنجشنبه عصر ۴۰ بار سوره نصر

اگه میتونی نماز شب.الان هم شبا بلند شده میتونی ساعت ۱۱ نماز شب بخونی بخوابی راحت 

سوره واقعه و ذاریات هم که رد خور نداره 

ذکر اللهم اغننی به حلالک.... روزی ۱۱۰ بار 

استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق.حتی روزی صدتا هم بتونی بگی عالیه

اینا به تجربه بهترین ها هستن .ببین با کدوم بهتر ارتباط میگیری