2777
2789
عنوان

کجای فیلم پیر پسر قشنک بود❓

627 بازدید | 39 پست

الان نکته ی اموزشیش چی بود.؟ چه حرفی برای گفتن داشت؟ والا صفحه ی حوادث روزنامه رو باز کنین هزار تا ماحرای پیچیده تر توش هست که میشه فیلم بهتری ازش ساخت خداقل

حتی اندازه ی رمان های ۹۸ ایا هم حذاب نبود🫤

من ندیدم ولی موضوعش اقتباس از رمان برادران کارامازوف هست

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیزر شودیدم الان پیر پسر حامد بهداد بود یا اون پیره مرده؟

والا جفتشون

خود اون پدره میگفت مردی که زندکیش قاعده و قانون نداشته باشه همیشه پسره،منظورش به خودش بود

پسرشم که پیر پسر بود واقعا

اینکه پدر خانواده و سنت های ناکارآمد و نسل نادان گذشته ، چطوری میتونه فرزندان (نماینده آینده) رو به فنا بده.

در کل فیلمای اینجوری رو باید محتوای پنهان و نمادینش رو دید.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

از نظر من فیلمی ک بتونه ۳ ساعت تمام میخکوبت کنه یعنی شاهکار 

حداقل برای من جوری بود ک نمیتونستم یک دقیقشو از دست بدم 

واقعا برای شما جالب نیست که یک زن از دید سه مرد چقدر معنی متفاوتی میده و به چشم هر کدوم یکجور به نظر میرسه 

بیشتر از این خوشم میومد که بعضی پلان ها واقعا به هم مرتبط بود از نظر جزئیات

اینکه پدر خانواده و سنت های ناکارآمد و نسل نادان گذشته ، چطوری میتونه فرزندان (نماینده آینده) رو به ...

خب خیلی موضوع دم دستی ای رو به عنوان نماد انتخاب کرده بودن

موضوع تکراری و کلیشه ای بود بازیگراش خوب بودن فقط