2777
2789
عنوان

معاینه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتجاعی خونریزی دارع؟من پنج شیش ساغت خوتریزی داشتم.کلا هم شاید ده باز رابطه داشته باشم یا کمتر

اگه خونریزی کردی پاره شده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
عزیزم شما ماما هستی؟ممکنه همکاراتون صحبت کنیم گواعی سلامت بدن؟

ن عشقم 

تاجایی که میدونم برای گواهی باب شده ی شاهد از سمت آقا هم باید امضا بزنه زیرشون🥴🥴

ولی خودم باشم برای شکل گیری یک رابطه جدید گواهی رو میدم هرچند اگر سالمم نبوده باشع

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ن عشقم تاجایی که میدونم برای گواهی باب شده ی شاهد از سمت آقا هم باید امضا بزنه زیرشون🥴🥴ولی خودم با ...

چه مسخره شاید یکی تنهایی میرع مجرده اقا از کجا بیاره امضا بزنه😐

ن عشقم تاجایی که میدونم برای گواهی باب شده ی شاهد از سمت آقا هم باید امضا بزنه زیرشون🥴🥴ولی خودم با ...

شانس منه حالا که میخام برم معاینه کلا قانون عوض میکنه تا ماتحتم فرو میکنن