2777
2789
عنوان

معاینه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 45 پست
شانس منه حالا که میخام برم معاینه کلا قانون عوض میکنه تا ماتحتم فرو میکنن

ده بار رابطه داشتی باز میخوای بری معاینه که ببینی سالمی یا نه🤣🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما ماما هستی؟ممکنه همکاراتون صحبت کنیم گواعی سلامت بدن؟

گلم اگه گواهی هم بدن طرف متوجه میشه خودش که

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شانس منه حالا که میخام برم معاینه کلا قانون عوض میکنه تا ماتحتم فرو میکنن

قبلش با مامات راحت باش و باهاش صحبت کن عشقم

خانوم خوبی باشه درک میکنه و کارت و راه میندازه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ببخشید کسی بوده که اصلا هیچ چیزی حس نکرده باشه انگار از اول بکارتی وجود نداشت یعنی تو رابطه اول هیچی ...

آره خود من هیچ حس خاصی نداشتم.و اصلاً این که میگن سخته و فلان درک و تجربه نکردم.

❤️❤️ 

بعد شوهرتون نگفت نداشتی بکارت

اون زمان من با شوهر سابقم زندگی می کردم...چرا براش یه ابهامی پیش اومد...منم دادم پدرم به خدمتش رسید و گفت هر وقت تو خودت رو اثبات کردی بیا راجع به دختر منم حرف می زنیم...گواهی بکارت هم ما اصلاً رسم نداریم بگیریم و نگرفته بودم...دیگه گفتم جدا میشم اگه شک داری به غلط کردن افتاد کاش ولی همون موقع جدا می شدم حیف عمرم که حروم اون عهد بوقی کردم.

❤️❤️ 

اون زمان من با شوهر سابقم زندگی می کردم...چرا براش یه ابهامی پیش اومد...منم دادم پدرم به خدمتش رسید ...

منم همین برام پیش اومد ولی شوهرم اعتماد کامل داره اصلا نگفت چرا چیزی نیست سر خیلی مسائل بحث داریم ولی این نه  فقط اما بعد سالها یبار گفت تو که نداشتی اونو نه با دعوا یه حالت تعجب..

منم همین برام پیش اومد ولی شوهرم اعتماد کامل داره اصلا نگفت چرا چیزی نیست سر خیلی مسائل بحث داریم ول ...

مهم برات نباشه بیخیال...عجیبه بعد مردا خودشون در مورد خودشون هیچ چیزی رو نمیگن و نمی خوان ثابت کنن...ما هم فقط همون یک بار سرش بحثمون شد دیگه هیچ وقت در موردش نگفت اما همون موقع هم فقط یه کم فکر کردن کافی بود تا بفهمم اون آدم شکاک و مریضه بعد ها تو مسائل دیگه بهم شک می کرد.

❤️❤️