2777
2789
عنوان

چرا داداشم تا این حد مایه ننگه دلم براش میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 49 پست
یه خواهر در هر شرایطی باید هوای برادرشو داشته باشه اون جز خانواده اش کسیو نداره🥲حمایتش کتید کمپ ترک ...

میدونم🥲بخدا خیلی براش دعا میکنیم و حمایتش میکنیم دکتر میبریمش ، براش کادو عطر و ادکلن و لباس میخریم ولی استقبال نمیکنه همچنان شلخته و کثیف و بی هدفه.... یا بهتره بگم علاف 

صد بار دکترش گفته ورزش کن هی قول میده ورزش میکنم اما بازم هیچی... سیگار رو ترک کن بازم هیچی از یکنواختی خودتو دور کن بازم هیچی به هیچی ....

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

داداشته یجا مجبور شه جونشو براتون میده . به این درد ک میخوره

آره میدونم خیلی هم خانواده دوسته دل بزرگی هم داره اما حرفامون رو گوش نمیده چیزایی که ما برای خودش میگیم ....

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار ندارع کمکش کنید دستش بند بشه

اصلا سمت کار نمیره 

ده ساله میگه میخوام برا ارشد و وکالت بخونم هر کاری بهش پیشنهاد میکنیم میگه من برم کارگری ؟ من برم دستفروشی؟ من برم کارمندی؟ هیچ کاریو قبول نداره

دقیقا زندگی را نابود میکنه من بابام اعتیاد داشت خودشو منو نابود کرده بود

خیلی بده من همش ترس دارم اعتیادش به اون مرحله شدید برسه 

واقعا آخر علافی و بی هدفی اعتیاده دیگه 

جوونی که فعال و منظم و مرتب نیس آخرش یا خل و چل میشه یا معتاد خدا عاقبت همه جوونا رو به خیر کنه 

آره میدونم خیلی هم خانواده دوسته دل بزرگی هم داره اما حرفامون رو گوش نمیده چیزایی که ما برای خودش می ...

میگی که معتاد بوده. ببین اعتیاد مثل سرطانه. فککن سرطان داشته خوب شده همینجوری بش نگا میکردی. پسر عموی من اعتیاد شدید داشت و الان ترک کرده. دیگه هیچوقت مثل ادمای عادی نشده. ولی گناه داره. تحملش کن. یکمم درکش کن. اگه تازه ترک کرده بدون ساا ب سال یکم بهتر میشه

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

اینم یه نوع بیماریه...معمولا هم ترک کامل نمیشه

درسته تا خودش نخواد و به پلید بودن ماهیت مواد پی نبره هیچ ترکی معنی نمیده 💔

عزیزم فقط داداش شما اینجور نیستداداش منم افتضاحی خودشو انداختهب شدددت گل میکشه ‌ مشروب میخوره سره هم ...

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم 

حیف از جوونی و عمر گران بهاشون که در راه مصرف مواد و اعتیاد... بره کاش هر چه زودتر هدایت شن کاش سر عقل بیان با عمر و جوونی خودشون بازی نکنن 

خودشون متوجه نمیشن ما چقد غصه شون رو میخوریم 

زندگی رو با اعتیاد زهر مار همه میکنن

تن پرور شده

دقیقا ... ما دیگه ناامیدیم فقط میگیم چی بگیم دربارش به بقیه 

یکی که ازم میپرسه برادرت چیکار میکنه دوس دارم زمین دهن باز کنه من رو ببلعه اما این سوال رو جواب ندم 

میگی که معتاد بوده. ببین اعتیاد مثل سرطانه. فککن سرطان داشته خوب شده همینجوری بش نگا میکردی. پسر عمو ...

درسته اگه دور جون بیماری بدی داشت خب الان بهش ترحم میکردیم میگفتیم دوران سختی رو گذرونده همین که زندست شکر ... ولی یه چیزایی دیگه حداقلن و توقعات زیادی نیستن 

اگه بدونم تا چند سال دیگه بهتر میشه خیلی امیدوار میشم بهش 

حس مهم بودن و باارزشی بهش بدید

راستی واقعا بنظرت محبت کردن بیشتر ممکنه باعث تغییرش بشه ؟