2777
2789
عنوان

چرا داداشم تا این حد مایه ننگه دلم براش میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 49 پست
سرکار نمیره ؟

نه اصلا هیچ کاری رو قبول نداره 

میگه هر وقت حوصله پیدا کنم میخوام برای آزمون وکالت  و ارشد بخونم 

ولی فعلا حوصله نداره روزاش رو عاطل و باطل میگذرونه

لیسانس حقوق داره 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

درسته اگه دور جون بیماری بدی داشت خب الان بهش ترحم میکردیم میگفتیم دوران سختی رو گذرونده همین که زند ...

چند ساله ترک کرده؟ 

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا معتادن دارن خرج خانواده هم میدن اینا دلیل نمیشه نره کار نکنه عزیزم

آره واقعا این بیکاریش هم خیلی معضل بزرگی شده  ...

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چند ساله ترک کرده؟

دو سال حدودا

سربازیشووو چی رفته؟

آره رفته دوازده سال پیش اما هنوز دنبال کارت پایان خدمتش نرفته 

یه ماه پیش با اصرار مادرم رفت دنبالش بلاخره که گفتن برو دو هفته دیگه بیا هنوز نرفته کارشو تموم کنه 

اصلا سرکار بره کلی انگیزع میگیرع پول دربیاره تراپی اصلی و صد تا روانشناس واسه مرد همینه

آره دقیقا کار خیلی مهمه برای یه مرد 

آره رفته دوازده سال پیش اما هنوز دنبال کارت پایان خدمتش نرفته یه ماه پیش با اصرار مادرم رفت دنبالش ب ...

ای بابا چرا انقد بی انگیزع بوده حتما حتما بگین بره شده کار پاره وقت از حونه بیرون بره چارتا اذم ببینه

ای بابا چرا انقد بی انگیزع بوده حتما حتما بگین بره شده کار پاره وقت از حونه بیرون بره چارتا اذم ببین ...

خیلی نصیحتش میکنم این روزا دیگه تحمل دیدنش تو این وضع رو ندارم حالم بد میشه میبینمش، فکر آیندشو میکنم همش که آخرش چی میشه 

دو سال حدودا

اولین کاری ک باید بکنه ورزشه و تا یکی دو سال دیگه مطمعن باش خیلی عوض میشه

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

الان ترک کرده؟ شاید نیاز داره یکی هولش بده به سمت زندگی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم