2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دورهمی نیس؟ بگو بعدازظهر بیان یه سالاد الویه ای کیکی چیزی درس کن

آره اگه سالم بودم بخدا همه کار میکردم غمم نبود 

نینی توراهی دارم خواهر از طرفی دکتر گفت استراحت کن سر پا یا نشسته طولانی نباش  نمی‌دونم چجوری از پس این وضعیت بر بیام واقعا اعصابم داغونه 

آره اگه سالم بودم بخدا همه کار میکردم غمم نبود نینی توراهی دارم خواهر از طرفی دکتر گفت استراحت کن سر ...

بسلامتی عزیزم ولی چ بیشعورن که وضعیتتو میبینن و بازم ۴۰ نفری خودشونو دعوت میکنن و میریزن خونت بهشون بگو شرمنده دکتر بهم استراحت داده وضعیتم اوکیشد خودم دعوت میکنم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

موذی ان..🤣حرف نمیزنن کلا لال..انقدرچیزای مختلف هست ک حال تایم ندارم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

😐 چون مادر شوهرم رفته خونه اونا خورده اونا هم دعوت کرده یکی نها یه کوچه

وااای فکر میکردم دوره همسایه گردی گذشته 

دورهمیتون هم خانوما هستن هم آقایون..شما ک استراحت هستی واقعا باید مراعات میکردن باید شعورشان برسه ک فعلا شما آمادگی پذیرایی نداری 

سرسفره دماغشو‌فین می‌کنه با دستمال میگیره .یا دستمال نباشه با یقه لباسش پاک می‌کنه .دسشوی بره جای ک صابون نباشه با آب خالی میسوزه جالبه ادعای تمیزیشم میاد ولی خونش مرتبه

بسلامتی عزیزم ولی چ بیشعورن که وضعیتتو میبینن و بازم ۴۰ نفری خودشونو دعوت میکنن و میریزن خونت بهشون ...

همین گفتم به اون شخص گفت نه دیگه با ولیمه بچت یکی نکن تو عروسی نگرفتی 😐 یعنی توقع داره باز دعوت کنم بعدگفت دعوت هم نکنی خودمون میاییم😐 یعنی همین جمله صراحتا بیان کرد